28 верес. 2015 17:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

44

0

Два магазини на Вишеньці «попалися» на продажі алкоголю дітям

Два магазини на Вишеньці «попалися» на продажі алкоголю дітям

 Правоохоронці перевіряли, чи продають алкоголь вінницьким дітям


Два магазини на Вишеньці «попалися» на продажі алкоголю дітям

 Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей та представники громадськості провели спільний рейд щодо виявлення фактів продажу неповнолітніми алкогольних та тютюнових виробів.

Про це інформує СЗГ УМВС Вінниччини.

Правоохоронці та представники громадської організації в Вінниці у мікрорайоні Вишенька провели спільний рейд щодо дотримання закладами торгівлі заборони на продаж неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів. У результаті чого встановлено, що з семи торгових точок у двох неповнолітнім продали алкогольні напої.

З порушниками провели профілактичні бесіди. Уразі повторного правопорушення їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.156 КУпАП (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами). Таке правопорушення тягне за собою накладення штрафу у розмірі до 6800 гривень з позбавленням ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизними товарами.

Як розповів начальник сектору кримінальної міліції Вінниччини Ігор Пороховий, упродовж поточного року виявлено 86 фактів порушень законодавства працівниками торгівлі. 18 підприємців були оштрафовані на суму понад 122 тисячі гривень. 9 суб’єктів підприємницької діяльності позбавлені ліценції на право роздрібної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами.

ВИННИЦА.info