6 листоп. 2018 17:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

72

0

Двох вінничан позбавили волі на 3 роки через бійку біля нічного клубу

Двох вінничан позбавили волі на 3 роки через бійку біля нічного клубу

 За бійку біля нічного клубу двох вінничан позбавили волі на 3 роки


Двох вінничан позбавили волі на 3 роки через бійку біля нічного клубу

 Двох вінничан позбавлено волі на три роки за те, що у травні 2017 року вони побили двох чоловіків поблизу нічного клубу. Один із потерпілих через декілька днів помер в реанімаційному відділенні, не приходячи до тями.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП у Вінницькій області.

В червні 2017 року працівники поліції затримали зловмисників за підозрою у нанесенні тілесних ушкоджень двом вінничанам.

Непорозуміння між чоловіками виникло 31 травня під час відпочинку у нічному клубі.  Учасники конфлікту, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, почали сваритися, після чого між ними виникла бійка. Внаслідок інциденту двох потерпілих вінничан з травмами різного ступеня важкості доставили у лікарню. Через дві доби один із потерпілих, 41-річний вінничанин, від отриманих тілесних ушкоджень помер, не приходячи до тями.

Під час судового засідання підсудні провину визнали.

2 листопада 2018 року Вінницький міський  суд на підставі доказів, зібраних досудовим слідством,  визнав одного з підсудних винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст. 122  ККУ (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) та призначив покарання у вигляді 3 років увязнення. Інший зловмисник за вчинення вбивства через необережність відповідно до ч.1 ст.119  також перебуватиме за гратами 3 роки.

Вінниця.info