22 жовт. 2020 17:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

132

0

Двоє дітей і літній чоловік померли від отруєння. Подробиці з села Голодьки на Вінниччині

Двоє дітей і літній чоловік померли від отруєння. Подробиці з села Голодьки на Вінниччині

В поліції кажуть, що загибель чоловіка і дітей - нещасний випадок


Двоє дітей і літній чоловік померли від отруєння. Подробиці з села Голодьки на Вінниччині

В селі Голодьки на Вінниччині задихнулись двоє маленьких дітей та 75-річний чоловік. Стан 59-річної жінки, бабусі, яка сама виховувала дітей, – критичний. Вона в реанімації. Це наслідки необережного обігріву кімнати. Дорослі нагрівали на газовій плиті саморобний пристрій з водою. Вчасно не виключили і лягли спати. Вода з нього витекла і загасила полум’я. Тіла вранці знайшла донька чоловіка.

59-річна жінка разом з онуками прийшла до сусіда. Залишились на ночівлю. Запалили газову плиту, щоб нагріти кімнату та полум’я згасло. Двоє дітей та 75-річний чоловік задихнулись. Галина у комі. Лікарі кажуть, що стан пацієнтки критичний. Вже другий день 59-річна Галина не приходить до свідомості. Жінку підключили до апарату штучного дихання.

«Її підключили до апарату штучної вентиляції легень. Зараз апарат дихає за неї. Вона в комі. Стан жінки вкрай важкий», - каже головний лікар Хмільницької районної лікарні Василь Залецький.

У селі розповідають, що 75-річний Роман та 59-річна Галина жили разом. Обоє були самотніми.

«Дуже хороший цей дядько був. Сусід. В селі він шанована людина. Нікому ні в чому не відказував. Все, що міг, допомагав», - говорить житель Голодьки Павло Похвата.

Галина дуже любила онуків. За трирічною Софійкою та 5-річним Назарчиком доглядала, бо їхні батьки були на заробітках у Києві.

В поліції кажуть, що загибель чоловіка і дітей - нещасний випадок. Дорослі поставили на газову плиту саморобний металевий пристрій з водою, яким потім мали обігрівати кімнату. Та певно, заснули і забули виключити газ. Вода загасила полум’я. 3-річна Софійка, 5-річний Назарчик та 75-річний Роман задихнулись. Їхні тіла знайшла донька чоловіка.

«Пристрій для нагріву води у вигляді чавунної труби. Напевно, в результаті кипіння вода загасила комфорку і стався витік газу», - каже начальник Хмільницького відділення поліції Валерій Романюк.

За кілька днів Галині мало виповнитися 60 років. Чи вийде вона з коми – лікарі поки не певні. 3-річну Софійку, 5-річного Назарчика та 75-річного Романа поховають завтра.

Нагадаємо, сьогодні ДСНС повідомили про загибель двох дітей та чоловіка в с. Голодьки.

Двоє дітей і літній чоловік померли від отруєння. Подробиці з села Голодьки на Вінниччині

Будинок, де стався нещасний випадок

Двоє дітей і літній чоловік померли від отруєння. Подробиці з села Голодьки на Вінниччині  - фото 2

Саморобний пристрій для обігріву

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info