10 лип. 2015 17:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

81

0

Двоє вінничан біля школи побили до смерті свого товариша

Двоє вінничан біля школи побили до смерті свого товариша

 Оперативники затримали двох чоловіків, які до смерті побили свого товариша


Двоє вінничан біля школи побили до смерті свого товариша

 За підозрою у вбивстві 43-річного жителя Жмеринки міліціонери затримали двох його товаришів. Ранком 8 липня тіло мертвого чоловіка на спортивному майданчику однієї зі шкіл виявили перехожі.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

За словами начальника Жмеринського райвідділу міліції Олександра Прозоровського, під час огляду тіла потерпілого судово-медичний експерт виявив численні синці, садна, рани голови та грудної клітки. В ході оперативно-розшукових заходів та за показами свідків оперативники встановили та затримали осіб, причетних до скоєння даного злочину.

Ними виявились 37 та 38–річні жмеринчани. Вони раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Попередньо встановлено, що трійця чоловіків на території спортивного майданчику місцевої школи розпивала спиртні напої. Потім між ними виникла сварка та бійка, в ході якої потерпілий отримав тілесні ушкодження несумісні з життям.

Затримані говорять, що вбивати товариша не хотіли – це випадковість. Виправдовуються тим, що знаходились під дією алкоголю.

Зловмисники затримані в процесуальному порядку. Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Їм загрожує до 15 років ув’язнення.

ВИННИЦА.info