7 листоп. 2021 11:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Спорт
0

199

0

Двоє вінничан дебютують на чемпіонаті Європи зі змішаних бойових мистецтв

Двоє вінничан дебютують на чемпіонаті Європи зі змішаних бойових мистецтв

Участь беруть спортсмени із 15 країн


Двоє вінничан дебютують на чемпіонаті Європи зі змішаних бойових мистецтв

У Києві проходить чемпіонат Європи зі змішаних бойових мистецтв. Участь беруть спортсмени із 15 країн. До складу збірної України увійшли й спортсмени Вінницької федерації змішаних бойових мистецтв (UFMMA).

Про це повідомляють у пресслужбі Вінницької федерації змішаних бойових мистецтв (UFMMA).

У національній збірній серед 30 учасників є двоє вінничан. Це 21-річна вихованка клубу «SFS» Дарина Тищенко (тренер – Олексій Шклярук) і 19-річний представник СК «Патріот» Олександр Хуторянский (тренер - Ігор Дишливенко).

За 15 днів до чемпіонату Європи вони перебували в Харкові у тренувальному таборі збірної. Там на базі спортклубу «Йод» готувалися до чемпіонату Європи зі змішаних бойових мистецтв. Зараз у столиці здають допінг-проби і проходять зважування.

За словами Вадима Кудіярова, вінничани вперше братимуть участь на чемпіонаті Європи зі змішаних бойових мистецтв. І поки складно прогнозувати, які шанси у Дарини Тищенко і Олександра Хуторянского на медалі.

«Входження наших земляків до національної збірної – одне із найвагоміших досягнень федерації за останні роки. Дарина Тищенко є володаркою Кубку України, який розігрувався в Тернополі. Олександр Хуторянский був призером чемпіонату країни. Він міг й сягнути там вершини, але через отриману травму двічі знімався з чемпіонатів України з UFMMA. Проте Олександр Хуторянский був чемпіоном України з фрі-файту серед юніорів», – прокоментував Вадим Кудіяров.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info