8 лип. 2019 18:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

73

0

Дитсадки Вінниці обладнають камерами відеоспостереження – відповідь на петицію

Дитсадки Вінниці обладнають камерами відеоспостереження – відповідь на петицію

На даний час забезпечено відеоспостереження у комунальних закладах загальної середньої освіти міста. В 2019 році передбачено встановити камери відеонагляду у комунальних закладах дошкільної освіти


Дитсадки Вінниці обладнають камерами відеоспостереження – відповідь на петицію

Вінничани звертались до міської ради з петицією про облаштування камерами відеоспостереження дитсадків та шкіл міста у зв’язку з великою кількістю повідомлень про «замінування» 8 липня в мерії відповіли, що в бюджеті на 2019 рік передбачили кошти на встановлення відеокамер в дитсадках.

«Розширення системи відеоспостереження, розвиток системи «Безпечне місто» у Вінниці наразі відбувається згідно з Програмою цифрового розвитку на 2018-2022 роки. На ключових та важливих об’єктах міста, які потребують посиленого захисту та контролю над ситуацією, встановлюються системи та засоби відеонагляду. Забезпечення безпеки дітей у школах та садочках є важливою складовою комплексу заходів формування безпечного міського середовища.

На даний час забезпечено відеоспостереження у комунальних закладах загальної середньої освіти міста. В 2019 році передбачено встановити камери відеонагляду у комунальних закладах дошкільної освіти, зокрема, розроблено проектно-кошторисну документацію та в бюджеті Вінницької міської об’єднаної територіальної громади передбачені видатки на реалізацію даного заходу.

Питання забезпечення відеоспостереженням пологових будинків буде розглянуто при формуванні подальших планів системи «Безпечне місто»,- зазначено у відповіді.

Нагадаємо, 2 липня на електронну скриньку поліції вчергове надійшло повідомлення про можливу вибухівку у житлових будинках, дитячих садочках, торгових центрах та лікарнях.

Вінниця.info