2 листоп. 2010 13:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

51

0

Джига не виключає кадрові зміни у Вінницькій області

Джига не виключає кадрові зміни у Вінницькій області

Взагалі роботу партійної організації "Партії Регіонів" в області губернатор оцінив на "добре" за п’ятибальною шкалою


Джига не виключає кадрові зміни у Вінницькій області

Голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига не виключає кадрові зміни.

Про М.Джига повідомив під час прес-конференції.

За його словами, попередні результати показали, що ПР набрала 20,1% за списками та має отримати 36 місць мажоритарників.

"Більше всього голосів ПР набрала в Крижопільському, Шаргородському, Іллінецькому, Жмеринському, Чернівецькому. Найменше – Вінницький район, Липовецький, Гайсинський, Козятинський, Тиврівський, Барський", - повідомив М.Джига.

Він переконаний, що відповідні результати дали оцінку роботі керівникам районних адміністрацій. "Я думаю, що це оцінка керівникам, главам адміністрацій - де влада працює нормально з людьми, де владу розуміють, там владу і підтримують", - сказав М.Джига.

Він також не виключає кадрових змін. "Я не виключаю, що будуть якісь кадрові зміни, ми повинні відреагувати на думку виборця, на реагування виборця на владу. Де і які будуть зміни, поки я не ще не визначився, але такі зміни будуть", - сказав губернатор Вінниччини.

Взагалі роботу обласної організації "Партії Регіонів" він оцінив на четвірку. "А взагалі, я оцінив би роботу партійної організації в області на "добре" за п’ятибальною шкалою - "4". Можна було краще спрацювати". – вважає М.Джига.

Нагадаємо, що голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига очолив список Партії регіонів на виборах Вінницької обласної ради.

Всього Вінницька обласна виборча комісія зареєструвала 38 партій для участі у виборах обласної ради.

У вересні Вінницька облрада збільшив свій склад з 100 до 132 депутатів на виборах місцевих рад, 66 з яких обираються по багатомандатному округу і 66 по мажоритарним одномандатних.

Загальна кількість виборців у Вінницькій області 1,393 млн. чоловік.

 

ВИННИЦА.info

 


0
0