3 берез. 2020 15:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

80

0

Екс-нардепа з Вінниці, якого затримав Інтерпол, звільнили з-під варти

Екс-нардепа з Вінниці, якого затримав Інтерпол, звільнили з-під варти

3-го березня стало відомо про його звільнення з-під варти.


Екс-нардепа з Вінниці, якого затримав Інтерпол, звільнили з-під варти

Екс-комбата батальйону «Айдар», нардепа минулого скликання Сергія Мельничука, який родом з Вінниці, 1-го березня затримали на кордоні з Грецією за карткою Інтерполу, що подала Росія. 3-го березня стало відомо про його звільнення з-під варти.

Про це зазначив у «Фейсбук» заступник міністра МВС Антон Геращенко.

«Міністр МВС Арсен Аваков, вчора звернуся до свого грецього колеги з проханням не реагувати на російську провокацію проти колишнього комбата добровольчого батальйону «Айдар» Сергія Мельничука.

Годину тому, за рішенням грецького суду Сергій Мельничук був звільнений з під варти в може вільно покинути територію Європейського союзу.

Боремось за кожного. Захищаємо кожного, хто захищав Україну. Не кидаємо своїх на призволяще!», - йдеться у публікації.

Нагадаємо, 3 червня 2015 року Верховна Рада підтримала подання Генерального прокурора про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт нардепа з Вінниці, екс-комбата «Айдару» а С. Мельничука.

В 2014 році Сергій Мельничук, який родом з Вінниці, пройшов до Верховної Ради по списку Радикальної партії Олега Ляшка, звідки вийшов зі скандалом. Депутат відомий також тим, що жартoма декларував 1 трильйoн гривень гoтівки.

У 2017 році НАБУ розслідувало стосовно Мельничука кримінальне провадження за підозрою у декларуванні недостовірної інформації.

Вiнниця.info