9 лип. 2021 15:10

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Місто
0

197

0

Ексклюзивні хрести та восьмикутні зірки - у Вінниці виділили 70 000 гривень на медалі від мера. Фото

Ексклюзивні хрести та восьмикутні зірки - у Вінниці виділили 70 000 гривень на медалі від мера. Фото

У Вінниці вперше вручатимуть нагрудні відзнаки міського голови


Ексклюзивні хрести та восьмикутні зірки - у Вінниці виділили 70 000 гривень на медалі від мера. Фото


У Вінниці вперше вручатимуть нагрудні відзнаки міського голови. Відповідне розпорядження із затвердженням Положення та форму подання для представлення до відзнаки міського рівня мер підписав 1 червня. 7 липня виконком Вінницької міської ради проводить закупівлю комплектів почесних відзнак Вінницького міського голови. Очікувана вартість – 70 тис грн. За ці кошти мають купити 30 комплектів відзнак з символікою міста.

Нагрудний знак «Відзнака міського голови» - у вигляді восьмикутної зірки. Загальний розмір відзнаки 45 на 45 мм. До почесної відзнаки додається мініатюра, яка являє собою копію відзнаки, без тексту, розміром 20 на 20 мм. Відзнаки виготовляються з латуні, покриті сріблом. Товщина шару срібла не менше 6 мкм.

Виручатиметься за винятковий особистий внесок у розвиток Вінницької міської територіальної громади, спрямований на забезпечення високого стандарту життєвих умов вінничан, ефективну громадську, управлінську, економічну, культурну та гуманістичну діяльність, забезпечення законності, прав і свобод громадян, захист державних інтересів України, тощо. Відзнаку носять на правій стороні грудей.

Ексклюзивні хрести та восьмикутні зірки - у Вінниці виділили 70 000 гривень на медалі від мера. Фото

Відзнака «За заслуги перед Вінницею» має форму рівностороннього хреста, утвореного з геральдичних веж. Розмір хреста 39 на 39 мм. Виготовляється зі сплавів міді.

Відзнакою будуть нагороджуватись видатні і талановиті особистості, які мають визначні заслуги у певній сфері життєдіяльності Вінницької міської територіальної громади, системно працюють задля збагачення і збереження національної історикокультурної спадщини, створення і поширення позитивного образу міста Вінниці та приєднаних територій, економічному, культурному та соціальному розвитку міста, тощо. Відзнаку носять на правій стороні грудей.

Ексклюзивні хрести та восьмикутні зірки - у Вінниці виділили 70 000 гривень на медалі від мера. Фото - фото 2

Медаль «За вагомий внесок у розвиток Вінниці» має класичну форму кола діаметром 32 мм. На лицьовому боці в центрі медалі, на тлі червоної емалі розташовано стилізований герб Вінниці з печатки Вінницького магістрату 1796 року. Виготовляється зі сплавів міді, покрита гальванічним золотом.

Медаллю нагороджуються особи за визначні особисті досягнення в економічній, господарській, соціально-культурній та інших сферах діяльності, спрямованих на формування самодостатньої і дієздатної міської громади, забезпечення ефективного функціонування муніципальних структур, розвиток підприємницького та гуманітарного секторів, тощо. Можуть бути нагороджені громадяни України та іноземні громадяни, які зробили значний особистий внесок у розвиток міста або мають інші досягнення. Медаль носять на правій стороні грудей.

Ексклюзивні хрести та восьмикутні зірки - у Вінниці виділили 70 000 гривень на медалі від мера. Фото - фото 3

Як повідомляла редакція Вінниця.info, цього року до Дня міста у Вінниці будуть присвоювати відзнаку «Почесний громадянин міста Вінниці». Від громадських організацій, спілок та колективів подали кандидатури Володимира Гройсмана, Володимира Гігінеїшвілі, Ольги Твердохлєбової, Петра Бойка.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info