16 груд. 2013 11:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Культура
0

95

0

Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан

Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан

В Будинку Офіцерів пройшов наймаштабніший фестиваль дитячої творчості та таланту, учасниками якого стали понад пів тисячі юних вінничан


Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан



У Вінниці 15 грудня з 13 години у Будинку Офіцерів й справді «яблуку не було де впасти» – тут вирували емоції юних талантів нашого міста. Організатори, а це громадська організація «Розвиток. Розвиток», зуміли об’єднати під одним дахом усіх співочо-танцюючих дітей міста. Генеральним партнером цього наймаштабнішого у місті свята виступив Фонд Порошенка.

«Сьогодні в нашій країні досить нелегка ситуація і ми вдячні Фонду Порошенка, а саме Петру та Олексію Порошенкам за підтримку. Девіз нашого фестивалю «Зроби свій крок до мрії - стань зіркою свого міста» й сьогодні завдяки цій підтримці кожна дитина відчула себе зіркою нашого міста», - сказала голова ГО «Розвиток. Розвиток» Ірина Борзова.

Вона розповіла, що 15 грудня в рамках фестивалю «Крок до мрії», який також підтримує Вінницька міська рада, діти змагались у таких номінаціях як хореографія, вокал та сценічне мистецтво.

«У відкритому міському фестивалі беруть участь близько пів тисячі дітей. Долучитись до фестивалю могли усі охочі. В тому числі у фестивалі беруть участь діти з багатодітних родин, діти з малозабезпечених родин, а також діти-сироти», - зазначила Борзова.

Під час виступів, а фестиваль тривав майже 8 годин, учасники, як кажуть, «від душі» продемонстрували усі свої таланти, різноманітність яскравих сценічних костюмів, оригінальних номерів й не залишили байдужим жодного, хто відвідав свято.

На сцені вирував дух дружби й шаленої підтримки – наче під одним дахом зібралась велика дружна родина.

Одна з учасниць, Анастасія Ярославська розповіла, що до конкурсу вони готувались близько двох місяців й дуже хвилювались, щоб гарно виступити.

А керівник клубу «Еліт» Дарья Чернякевич, переконана, що такі конкурси повинні обов’язково проводитись у місті, тому що для дітей це випробування, загартування, хвилювання, переживання й справжнє свято.

«Тут кожен показує на що здатен, свій талант й майстерність якої досягає, важко тренуючись протягом року», - сказала Д. Чернякевич.

У фестивалі не було переможених й тих, хто програв змагання – кожен по завершенні свята отримав дипломи й подарунки. Але конкурс на те він і конкурс, тому учасники все ж розіграли перші, другі та треті місця у всіх номінаціях.

Володарем Гран-прі фестивалю став колектив «Вертикаль» школи «Дивосвіт». Своїм номером «Цирк у скриньці» вони підкорили глядачів та суддів. Окрім подарунків та дипломів, володарі Гран-прі отримали ще й грошову винагороду у 500 гривень.

Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан

У номінації «Вокал», Гран-прі отримала Тетяна Олексієнко.



Гран-прі в номінації "Сценічне мистецтво" отримали вихованці Музичної школи №2 з номером «Поварята».

Нагадаємо, що до дня Святого Миколая з 1 по 19 грудня у м. Вінниця проходить фестиваль «Крок до мрії», наступним етапом якої є благодійна акція «Долоні дитини візьми в свої руки», що триватиме до 19 грудня.

Кульмінацією фестивалю стане «Парад дружби», який пройде 19 грудня о 16-00 на площі «Майдан Незалежності».

Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 2Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 3Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 4Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 5Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 6Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 7Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 8Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 9Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 10Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 11Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 12Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 13Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 14Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 15Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 16Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 17Фестиваль «Крок до мрії» запалив нових зірок серед юних вінничан - фото 18

ВИННИЦА.info

 



0
0