11 серп. 2010 18:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

39

0

Фіналістка «Дитячого Євробачення-2010» Юлія Гурська віддячить вінничанам за підтримку

Фіналістка «Дитячого Євробачення-2010» Юлія Гурська віддячить вінничанам за підтримку

Заспіває на день міста 11 вересня

 


Фіналістка «Дитячого Євробачення-2010» Юлія Гурська віддячить вінничанам за підтримку

Фіналістка національного відбору конкурсу «Дитячого Євробачення-2010» Юлія Гурська, віддячить вінничанам за підтримку та заспіває під час святкування Дня Вінниці, яке відбудеться 11 вересня.

Про це повідомляє управління у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Під час зустрічі мер Вінниці Володимир Гройсман запропонував Юлії Гурській виступити перед вінничанами на День народження Вінниці.

«Я відчувала підтримку вінничан, перебуваючи у Криму. Мені телефонували, вітали з перемогою, бажали подальшого успіху. Тому виступ перед городянами на свято міста - найменше, чим я можу їм віддячити», - сказала Ю.Гурська.

Міський голова Володимир Гройсман запропонував також організувати з боку міст-побратимів Вінниці підтримку її виступу на «Дитячому Євробаченні-2010» у Мінську та пообіцяв надати всебічну підтримку для участі у пісенному конкурсі.

«Юля вже здобула серйозну перемогу. Тому ми не маємо права рухатися назад, потрібно йти лише вперед. Я думаю, що Юля гідно виступить у фіналі, і ми їй у цьому будемо допомагати», - сказав В.Гройсман.

Зараз Ю.Гурська готується до участі у конкурсі, який відбудеться у листопаді 2010 року. «Я представлятиму не лише Україну, а й своє рідне місто, тому й відповідальність на мені подвійна».

Нагадаємо, наприкінці липня у Міжнародному дитячому центрі «Артек» у Криму вінничанка разом із тринадцятьма своїми конкурентами змагалася у фіналі національного відбору конкурсу «Дитячого Євробачення-2010» та здобула перемогу.

 

ВИННИЦА.info

 


0
0