10 лют. 2020 14:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Культура
0

86

0

Фіналістками конкурсу «Краса країни – Вінниця 2020» стали 9 жінок віком від 25 років

Фіналістками конкурсу «Краса країни – Вінниця 2020» стали 9 жінок віком від 25 років

Відбудеться шоу вже цієї неділі


Фіналістками конкурсу «Краса країни – Вінниця 2020» стали 9 жінок віком від 25 років

16 лютого в місті відбудеться фінал загальнонаціонального конкурсу «Краса країни – Вінниця 2020». Особливістю цього конкурсу краси є те, що учасницям більше 25 років, і це переважно заміжні жінки, матусі та професіоналки своєї справи. Про конкурс, умови та учасниць розповідали 10 лютого під час прес-конференції його ведучі, організатори та члени журі.

Конкурс вже триває більше двох місяців. Спочатку відбувся відбірковий етап, після якого учасниці були змушені пройти тривалу підготовку: опанування модельної ходи та основ хореографії, курс тренувань в спортзалі, курс масажу та СПА-процедур, стоматологічні послуги, уроки основ макіяжу, стилю, догляду за волоссям, етикету та ораторського мистецтва. Під час підготовки їм довелося дотримуватись і правильного харчування.

Загалом у фіналі конкурсу візьмуть участь 9 жінок, серед яких і успішні менеджерки, власниці рекламного бізнесу, юристки та маркетологині. І майже всі вони – матусі, і подекуди не однієї дитини. Так, одна з конкурсанток є багатодітною мамою – в неї шестеро дітей.

«Параметрів, за якими обирали учасниць, не було. Конкурс «Краса країни» – це перший і єдиний конкурс, який не ставить рамки та параметри для учасниць. Єдина умова для них – це вік. Параметрів зовнішності, зросту, ваги – цього всього немає. Анкети подавали всі дівчата відповідної вікової категорії. В нас було 20 з лишнім учасниць, які подали заявки, але з деяких причин та чи інша дівчина не змогла взяти участь в конкурсі. По Вінниці ми планували обрати 16 дівчат, але так сталося, що в деяких недостатньо виявилося часу, чоловік не дозволив брати участь, або були ще якісь причини, і учасниці відсіялись. В нас залишилось 10 конкурсанток, але на етапі підготовки ще одна учасниця вибула», – розповідає організаторка конкурсу у Вінниці Анна Окрема.

Фіналістками конкурсу «Краса країни – Вінниця 2020» стали 9 жінок віком від 25 років

Фіналістками конкурсу «Краса країни – Вінниця 2020» стали 9 жінок віком від 25 років - фото 2

Переможницю обиратиме судейська комісія, в складі якої будуть відомі вінничани та представники зі столиці. «Королева» виступатиме від Вінниці на загальнонаціональному конкурсі «Краса країни 2020», також вона виграє мандрівку до Парижу та брендовий виріб з хутра. Окрім цього, відзначатимуть також переможницю у номінації «Вибір країни – Вінниця 2020», і вона вже сама визначатиме, до якої країни Європи поїхати в мандрівку. Її визначать за результатами голосування на офіційному сайті конкурсу. Воно триває безпосередньо зараз і є платним. Коштує 9 гривень за один голос. Частина зібраних коштів, зазначає Анна Окрема, йде до фонду, організованого Іриною Келлер, організаторкою всеукраїнського конкурсу, для благодійності. Мета фонду – допомога онкохворим дітям. Минулого року, до прикладу, за кошти, зібранні під час конкурсу, вдалося купити обладнання для однієї з клінік.

Також на конкурсі будуть і спеціально запрошені гості.

«До нас приїжджає головний організатор конкурсу, Ірина Келлер, співак Даниїл Клягін, учасник шоу «Х-Фактор» та соліст ансамблю Збройних Сил України, і заслужений діяч мистецтв Роман Загороднюк, він є співаком та продюсером київського конкурсу «Краса країни». Також будуть дизайнери та учасниці всеукраїнського конкурсу», – розповіла про гостей Анна Окрема.

Відбудеться фінал вінницького регіонального конкурсу 16 лютого о 17:00 в театрі імені Садовського. Квитки можна придбати в касах міста та на сайтах «Кarabas» і «Soldout».

Нагадаємо, раніше в місті відбувся кастинг конкурсу «Міс Вінниця 2020», на якому обрали 16 конкурсанток для участі у фіналі.

Фіналістками конкурсу «Краса країни – Вінниця 2020» стали 9 жінок віком від 25 років - фото 3

Фіналістками конкурсу «Краса країни – Вінниця 2020» стали 9 жінок віком від 25 років - фото 4

Фіналістками конкурсу «Краса країни – Вінниця 2020» стали 9 жінок віком від 25 років - фото 5

Вінниця.info