24 верес. 2010 20:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Спорт
0

45

0

Футболісти вінницької школи №27 їдуть у ПАР представляти Україну у фіналі турніру «Кубок націй – Данон»

Футболісти вінницької школи №27 їдуть у ПАР представляти Україну у фіналі турніру «Кубок націй – Данон»

Команда школи стала переможцем на змаганнях Всеукраїнського рівня та виборола честь представляти нашу державу у фіналі турніру в Йоганнесбурзі


Футболісти вінницької школи №27 їдуть у ПАР представляти Україну у фіналі турніру «Кубок націй – Данон»

14 спортсменів футбольної команди загальноосвітньої школи № 27 м. Вінниці на чолі з тренерами Андрієм Бобрівським та Іваном Подзігуном стали переможцями на змаганнях Всеукраїнського рівня та вибороли честь представляти нашу державу у фіналі турніру «Кубок націй – Данон» в далекому Йоганнесбурзі Південно-Африканської республіки.

Про це повідомляє управління освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації.

Привітати молоду спортивну еліту Вінниччини та побажати перемоги завітати голова обласної державної адміністрації Микола Джига, голова обласної Ради Григорій Заболотний, міський голова Володимир Гройсман, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк, виконавчий директор обласної федерації футболу Михайло Прозоровський.

"Ви є достойним прикладом для наслідування. Адже спорт, фізкультура – це те, що потрібно сьогодні державі, що виховує здорове молоде покоління, загартовує не лише м’язи, а й дух. Своєю працею та натхненням ви досягли значних спортивних результатів, і ще чимало успіхів, переконаний, чекає вас попереду. Тому щиро бажаю повернутися додому переможцями, щоб на вашу честь і там, у далекій країні піднявся український прапор і зазвучав державний гімн", - зазначив під час зустрічі голова облдержадміністрації Микола Джига.

Це не перша перемога учнів №27 на спортивній ниві: школа протягом 7 років виборює перше місце у міській спартакіаді серед учнів шкіл; у 2009-2010 навчальному році – перші позиції у місті з футболу (юнаки), боксу, кульової стрільби, багатоборства «Старти надій», з легкоатлетичної естафети, а також перше місце у фестивалі «Нащадки козацької слави», ІІІ позиція у Всеукраїнському конкурсі на визнання кращої моделі організації навчально-виховної роботи школи олімпійської освіти.

"Участь наших школярів у змаганнях такого рівня не є для нас несподіванкою, адже школа має хорошу матеріальну базу та кадровий потенціал для підготовки юних футболістів. Обладнані тренувальні майданчики, спеціалізовані аудиторії, а в кожній паралелі, починаючи з 5-го класу, відкрито клас спортивного спрямування", - додав начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ігор Івасюк

 

ВИННИЦА.info


0
0