18 берез. 2016 10:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

162

0

Гайда розповіла, як «накопала» компромат на Шевцова, якого підозрюють в державній зраді і про «стратегію розігріву»

Гайда розповіла, як «накопала» компромат на Шевцова, якого підозрюють в державній зраді і про «стратегію розігріву»

 Вінницька активістка розповіла історію розслідування державної зради Шевцовим 


Гайда розповіла, як «накопала» компромат на Шевцова, якого підозрюють в державній зраді і про «стратегію розігріву»

 17 березня, перед вечірнім повідомленням прес-секретаря СБУ Олени Гітлянської про зареєстроване кримінальне провадження щодо Антона Шевцова за фактом державної зради, журналіст програми «Не очень публичное мнение» розмістила в мережі відео із спілкування з автомайданівкою Таїсою Гайдою. Активістка розповіла, чому вона почала шукати компромат на Шевцова, як їй вдалось так просто знайти фото в мережі, про які раніше ніхто не говорив.

Адже відомо, що з призначенням на посаду Антона Шевцова начальником ГУ Нацполіції у Вінницькій області ніхто не підіймав питання сепаратизму. Не говорили про це і в Чернігівській області, звідки перевели Шевцова.

Як розповіла активістка, почалось все з дозволу на створення громадського формування, який Шевцов не підписав.

«В мене діти поставили програму, що шукає «Яндексом». Я коли ввела пошук, просто думаю, що за людина така, по-хамськи себе так веде. І мені відразу вибило… в «Мой мир» є фотографії. В «Гуглі» нічого немає про нього . Скоріше всього він забув про ту сторінку, бо востаннє заходив у вересні 2015 року. Я побачила його фото на фоні техніки і найстрашніше – він був підписаний на ці три групи: «большая политика» з Путіним, «горжусь Россией» і ще якась там. Для мене це було шоком… Тоді я написала перший пост. В нього в друзях в «Мой мир» була жінка подружка його дружини, потім я знайшла його дружину…», - розповідає Т. Гайда.

Також активістка розповіла, як так співпало, що оприлюднення відео з параду співпало з заявою Арсена Авакова. Таїса Гайда вважає, що було ряд співпадінь, коли Антону Шевцову просто не щастило. Не змогла активістка відповісти на питання, чому її не підтримали більшість вінницьких активістів.

Повну версію розмови дивіться в сюжеті. Таїса Гайда розповіла історію, як викривала «сепаратизм»:

Нагадаємо, 10 березня у Вінниці активісти палили шини та перекривали рух з вимогою звільнити начальника ГУ Нацполіції Вінниччини, до акцій протесту долучились автомайданівці з інших міст.

Як відомо, протистояння між активістами і Шевцовим почались через два тижні після його призначення.

ВИННИЦА.info

title