27 жовт. 2010 17:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

46

0

Гендиректор "Зернопродукту" Кучер має намір пропагувати ідею «Купуй вінницьке» у Вінницькій облраді нового скликання

Гендиректор "Зернопродукту" Кучер має намір пропагувати ідею «Купуй вінницьке» у Вінницькій облраді нового скликання

Генеральний директор великого агропромислового підприємства "Зернопродукт МХП", що входить до складу групи компаній "Миронівський хлібопродукт" Микола Кучер вважає, Вінницька область має багато підприємств, що виробляють якісну продукцію світового рівня якості


Гендиректор "Зернопродукту" Кучер має намір пропагувати ідею «Купуй вінницьке» у Вінницькій облраді нового скликання

Генеральний директор великого агропромислового підприємства "Зернопродукт МХП", що входить до складу групи компаній "Миронівський хлібопродукт" Микола Кучер має намір пропагувати ідею «Підтримуй власного виробника. Купуй українське» у Вінницькій обласній раді нового 6-го скликання.

Про це Кучер заявив в інтерв’ю виданню ВИННИЦА.info.

"Наша партія пропагує серед українців ідею «Підтримуй власного виробника. Купуй українське». Цю програму я планую поширити і на Вінниччину", - сказав він.

На думку Кучера, Вінницька область має багато підприємств, що виробляють якісну продукцію світового рівня якості. "Це насамперед стосується харчової промисловості. Але, чомусь у магазинах Вінниччини цю продукцію не завжди зустрінеш", - зазначив він.

Кучер планую ініціювати розробку та запровадження регіональної програми підтримки місцевого виробника "Купуй вінницьке". "Гасло «Купуй вінницьке» має бути пріоритетом для місцевої влади, що дасть величезний поштовх для соціально-економічного розвитку області. Від цього виграють всі. І підприємці, і звичайні люди, адже нам, вінничанам є чим пишатися", - вважає він.

На думку ген директора "Зернопродукту" запровадження такої програми дасть можливість наблизитись нашому регіону до європейських стандартів не тільки в економіці, але й у соціальній сфері. "Адже якісну конкуренто здатну продукцію не можливо виробляти, якщо не буде застосовані всі фактори: матеріальні інвестиції, розробка та розвиток найсучасніших технологій, високий фаховий рівень працівників, підтримка та захист виробника з боку держави та місцевої влади. Все це у сукупності дасть змогу довести рівень життя до європейського рівня", - сказав він.

Нагадаємо, що Микола Кучер очолив список кандидатів до Вінницької облради від Української Народної партії.

Повний текст інтерв’ю Миколи Кучера можна прочитати тут.

Довідка

"Зернопродукт МХП" створений "Миронівський хлібопродукт" у 2005 році і займається вирощуванням сільськогосподарських культур, а також тваринництвом.

До складу підприємства входять 13 філій у Вінницькій, Житомирській та Черкаській областях, які обробляють близько 125 тис. га сільгоспугідь.

90% акцій "Зернопродукт МХП" належить "Миронівському хлібопродукту", 10% - генеральному директору компанії Миколі Кучеру.

2009 рік "Зернопродукт МХП" закінчив із чистим прибутком 73,032 млн. гривень.

 

ВИННИЦА.info


0
0