24 січ. 2011 10:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

50

0

Герман: "безголова" міліція принесе президенту велику шкоду

Герман: "безголова" міліція принесе президенту велику шкоду

Заступник глави адміністрації Президента запевняє, що влада не чинить тиску на письменників і журналістів для того, що посіяти страх в суспільстві


Герман: "безголова" міліція принесе президенту велику шкоду

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман запевняє, що влада не чинить тиску на письменників і журналістів для того, що посіяти страх в суспільстві.

"Я абсолютно спростовую такі твердження. Я би говорила тут про кілька окремих випадків... Ті випадки, коли написав листа депутат до Генпрокуратури на письменницю, бо йому не сподобалось щось в її книжці і те, що міліція пішла з тим розбиратися, велике глупство", - заявила вона в ефірі 5 каналу.

"Це дуже шкодить і президенту, і владі, і всім тим реформам, які ми робимо", - додала чиновник.

"Ми маємо міліціонерів яких маємо. Як казав відомий негативний персонаж в політиці: "Інших письменників для вас у нас нема". На жаль, у нас інших міліціонерів для наших письменників немає. Але їх треба виховувати, тих міліціонерів, їх треба вирощувати, їх треба вчити. І я вважаю, що це була величезна помилка", - заявила Герман.

"Величезна помилка також була, коли прийшли обшукувати дівчинку, журналістку-блогера, через те, що вона начеб-то щось там мала, якісь відомості про якісь вибухи", - зазначила вона.

Заступник глави адміністрації уточнила: "Розумію, що у міліції є своя робота, але крім роботи міліція повинна мати ще голову".

"І якщо міліція не буде мати голови і олії в голові, то вона принесе президенту велику шкоду. І я думаю, президент України дуже серйозно проаналізує ці окремі випадки. Він вже, я знаю, мав дуже серйозну розмову із зверхниками правоохоронних органів на цю тему. І я думаю, що такі випадки в Україні повторюватися не будуть", - зазначила Герман.

Українська правда


0
0