26 лип. 2016 16:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Влада
0

68

0

Гижка обрали головою Наглядової ради Асоціації органів місцевого самоврядування

Гижка обрали головою Наглядової ради Асоціації органів місцевого самоврядування

 Схвалено печатку Асоціації та створили електронну адресу 


Гижка обрали головою Наглядової ради Асоціації органів місцевого самоврядування

 Голова обласної Ради, голова Асоціації органів місцевого самоврядування Анатолій Олійник провів робоче засідання із представниками Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування та Агенції регіонального розвитку Вінницької області. Під час засідання Андрія Гижка обрали головою Наглядової ради Асоціації органів місцевого самоврядування.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облради.

Також в рамках засідання обговорили питання стосовно затвердження печатки, логотипу та Положення щодо порядку найму працівників до Агенції регіонального розвитку Вінницької області. В ході обговорення голова обласної Ради Анатолій Олійник вніс деякі поправки до зазначеного положення. Членами засідання було прийнято рішення затвердити тимчасовий логотип Асоціації та в подальшому вдосконалити його.

Йшла мова і про те, аби зробити назву електронної адреси Асоціації коротшою, що дозволить користувачам простіше користуватися нею та зробить доступнішим зворотній зв'язок.

В результаті обговорень схвалено печатку Асоціації, а також погоджено Положення із внесеними до нього змінами та затвердили тимчасовий логотип Асоціації.

Нагадаємо, Вінниччина перша область в Україні, де створили Агенцію регіонального розвитку, керівником агенції призначили Валерія Нікітюка.

Вінниця.info