28 листоп. 2017 11:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Політика
0

142

0

Гніванська ОТГ встановила зарплату меру, закріпила вулиці за депутатами і призначила в.о. старости

Гніванська ОТГ встановила зарплату меру, закріпила вулиці за депутатами і призначила в.о. старости

 Перші рішення першої об’єднаної міської громади на Вінниччині 


Гніванська ОТГ встановила зарплату меру, закріпила вулиці за депутатами і призначила в.о. старости

 22 листопада відбулась сесія Гніванської об’єднаної територіальної громади. Під час засідання, депутати прийняли 19 рішень, більшість з яких стосувались організаційних питань діяльності ОТГ: утворили постійні комісії, обрали секретарем ради Андрія Висідалка, затвердили на посаді заступника міського голови Олену Яковець, поклали виконання обов’язків старости сіл Демидівка, Могилівка на Раїсу Гаманюк, яка виконувала обов’язки Демидівського сільського голови до об’єднання.

Також депутати підтримали рішення, яким почали реорганізацію Демидівської сільської ради шляхом приєднання до Гніванської міської ради і закріпили 26 новообраних депутатів за вулицями Гніванської ОТГ.

Одним з рішень визначено оплату праці Гніванського міського голови та його заступника.

«…1. Встановити міському голові Кулешову Володимиру Володимировичу посадовий оклад в сумі 5300 грн. та заступнику міського голови Яковець Олені Миколаївні оклад в сумі 4800 грн.

1.2. Враховуючи стаж роботи в органах місцевого самоврядування,  установити  міському голові Кулешову Володимиру Володимировичу надбавку за вислугу років в розмірі 15 % та заступнику міського голови Яковець Олені Миколаївні в розмірі 30 % до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг.

1.3. За високі досягнення у праці та виконання особливо важливої роботи встановити міському голові Кулешову Володимиру Володимировичу надбавку в розмірі 100% та заступнику міського голови Яковець Олені Миколаївні в розмірі 80% їх посадових окладів з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислуги років, як посадовим особам, що постійно займаються розробленням проектів нормативно-правових актів та проводять експертизу таких актів.

1.4. Здійснювати преміювання за якісне виконання службових обов’язків, творчий підхід до вирішення соціально-економічних проблем міста міського голови Кулешова Володимира Володимировича у розмірі 100% та заступника міського голови Яковець Олени Миколаївни у розмірі 80% середньомісячної заробітної плати щомісячно у межах фонду оплати праці», - зазначено в документі.

Як повідомляла редакція Вiнниця.info, 29 жовтня відбулись перші вибори в 9-ти об’єднаних громадах Вінницької області.

Вiнниця.info