4 груд. 2015 15:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

142

0

Голова бюджетної комісії Вінницької облради Геннадій Мазур: Кримінальних справ відносно мене не було і немає

Голова бюджетної комісії Вінницької облради Геннадій Мазур: Кримінальних справ відносно мене не було і немає

 Вінницька облрада затвердила 12 постійних комісій та їх склад


Голова бюджетної комісії Вінницької облради Геннадій Мазур: Кримінальних справ відносно мене не було і немає

 Під час першої сесії Вінницької облради 7-го скликання, 4 грудня, депутати затвердили перелік постійних комісій та обрали їх склад. Відповідно до рішення, утворено 12 постійних комісій. Три постійні комісії очолюватимуть депутати від ВО «Батьківщина», три комісії - представники Блоку Петра Порошенко «Солідарність». Дві комісії будуть очолювати представники «Радикальної партії Олега Ляшка», дві – «Самопомочі» і по одній комісії в «Аграрної партії», «Свободи» і «Укропу». «Опозиційний блок» відмовився від керівництва в комісіях.

Вже після того, як депутати затвердили склад комісії, представник «Самопомочі» Ігор Хміль звернувся з проханням познайомити депутатів з головою бюджетної комісії представником «Батьківщини» Геннадієм Мазуром, бо навколо його персони є багато різної негативної інформації.

«Як так, що головою постійної комісії з питань бюджету, фінансів та обласних програм став фігурант ряду кримінальних справ, який працював в податковій і був причетний до схем із турецьким золотом..?», - сказав І. Хміль.

Голова бюджетної комісії Вінницької облради Геннадій Мазур: Кримінальних справ відносно мене не було і немає

На що Генадій Мазур відповів представнику «Самопомочі», щоб подивився свою декларацію, в якій зазначив 7 тисяч гривень доходу. Та добавив що проти нього не порушено жодної кримінальної справи.

«Щодо кримінальних справ: відносно мене не було і немає. Там де хтось проходить свідком, не означає що проти людини порушена кримінальна справа. Те що я працював в податковій системі все своє життя, я думаю, що це не є проблема. Сьогодні ми працюємо для людей, заради людей, допомагаємо людям, беремо участь в акційних діях...І при цій владі, як казала Ю. Тимошенко, мене вже «під лупу роздивились», - сказав Геннадій Мазур.

Голова бюджетної комісії Вінницької облради Геннадій Мазур: Кримінальних справ відносно мене не було і немає - фото 2

У цю словесну перепалку втрутилась депутат від БПП «Солідарність» Лариса Білозір, яка закликала двох депутатів, які почали дискутувати, працювати на благо, а не сваритись.

Постійні комісії Вінницької облради і їх голови:

  • Комісію з питань бюджету, фінансів та обласних програм очолив представник «Батьківщини» Геннадій Мазур, заступник – Сергій Стадник від «Самопомочі», і секретар – Тарас Фурман від «Свободи».

  • Комісію з питань освіти, культури, сім'ї та молоді, спорту і туризму, духовності і історичної спадщини очолила представник БПП «Солідарність» Людмила Станіславенко.

  • Комісію з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення очолив представник «Самопомочі» Ярослав Хребтій.

  • Комісію з питань ЖКГ, енергоефективності та енергозбереження - представник «Самопомочі» Андрій Ковальов.

  • Комісію з питань будівництва, розвитку населених пунктів, транспорту та зв’язку очолив представник «Радикальної партії Олега Ляшка» Анатолій Мельник.

  • Комісію з питань агропромислового комплексу і земельних відносин очолив представник Аграрної партії Володимир Барцьось.

  • Комісію з питань охорони навколишнього природного середовища, екологічної безпеки та раціонального використання надр очолив представник «Радикальної партії Олега Ляшка», колишній директор департаменту екології ОДА Володимир Крисько.

  • Комісію з питань законності, боротьби з корупцією, регламенту депутатської діяльності та люстрації очолив представник «Свободи» Андрій Вигонюк.

  • Комісію з питань свободи слова, інформаційного простору та реформування державних і комунальних ЗМІ очолила представник «Батьківщини», яка є заступник головного редактора газети «33 канал» Тетяна Редько.

  • Комісію з питань місцевого самоврядування та адміністративно територіального устрою, євроінтеграції, міжнародного і міжрегіонального співробітництва очолила представник БПП «Солідарність» Лариса Білозір.

  • Комісію з питань розвитку промисловості і підприємництва, інвестиційної та регуляторної діяльності очолив представник БПП «Солідарність», директор ПАТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук.

  • Комісію з питань регулювання комунальної власності та приватизації очолив представник «Батьківщини» Олександр Масленніков.

ВИННИЦА.info