4 серп. 2017 11:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Політика
0

51

0

Голова Вінницької обласної організації «Європейської партії» завернувся до учасників АТО

Голова Вінницької обласної організації «Європейської партії» завернувся до учасників АТО

 Голова Вінницької обласної організації «Європейської партії» завернувся до учасників АТО


Голова Вінницької обласної організації «Європейської партії» завернувся до учасників АТО

 24 липня в обласному центрі відбулась партійна конференція «Європейської партії України» за участю лідера партії, народного депутата 4-7 скликань від Вінниччини Миколи Катеринчука.

На партійному зібранні було обрано нового голову обласного осередку – відомого у Вінниці військового лікаря-майданівця Павла Лесика.

На сьогодні Павло Лесик фактично єдиний голова обласної партійної організації на Вінниччині який пройшов не тільки всю Революції Гідності на київському Євромайдані – за що був нагороджений відзнаками, а й пройшов військову службу в зоні АТО. Демобілізований 4 травня учасник бойових дій Павло Лесик як ніхто розуміє всі проблеми бойових побратимів, ветеранів та учасників АТО, тому одним з перших кроків в суспільній та політичній діяльності вбачає створення реального, широкого і дієвого об’єднання побратимів для активної участі в житті області та країни.

Шановні побратими, герої сьогодення, як і ви, я чітко розумію все, що відбувається сьогодні в Україні. Від мене так само як і від вас ховають очі спритні чиновники, як і ви я намагався самотужки розібратись в бюрократичній тяганині та нескінченних чергах до «земельних» та «соціальних» спеціалістів, які за гроші платників податків повинні надавати консультації всім верствам населення. Як і ви я стикався з намаганням цих спеціалістів по швидше спекатись «атовців» та неодноразово ловив на собі глузливі погляди керівників різних рангів, що сприймають атовця-пільговика, як людину, що на їх думку прийшла просити милостиню у всесильної влади.

Давайте розберемось чи така вона всесильна і чи довго з такими методами  та відношенням до простих людей вона протримається при владі?

Під час останнього візиту на Вінниччину, лідер «Європейської партії» Микола Катеринчук на зустрічі зі ЗМІ на реальних прикладах показав як обвалився рейтинг Петра Порошенка навіть в начебто рідній для нього Вінницькій області – вже в 2015 році на місцевих виборах, в половині районів перемогли «Аграрна партія», «Батьківщина», послідовник «Партії регіонів» - технологічний проект Банкової партія «Наш край» та навіть всіма забута «Народна партія Литвина». Від БПП не було обрано жодного мера міст обласного значення. А сама партія Порошенка навіть в обласній раді опинилась в опозиції і меншості. З 13 постійних комісій лише 3 очолюють представники «Солідарності» - всі інші керівники від опозиційних сил.

«Європейська партія України» за весь час існування не брала самостійну участь в президентських, парламентських виборах, чи виборах до обласної ради. Ми постійно об’єднувались навколо демократичної опозиції і намагались працювати на командний результат. Але на сьогодні нами прийнято відповідальне політичне рішення про початок підготовки до можливих позачергових та чергових виборів в країні. На яких в рамках широкого об’єднання опозиційних сил найкращі представники «Європейської партії» увійдуть до влади на всіх рівнях.

Вся десятилітня історія нашої партії – це ілюстрація партії боротьби з олігархами та злочинними режимами. Ми партія Майдану, яка ніколи не прагнула влади, заради влади. Але сьогодні прийшов час докорінно змінювати систему управління Україною та її безцінними людськими та матеріальними ресурсами. Переважна більшість українців розуміє, що цих ресурсів, і людських і матеріальних з року в рік стає все менше. Молодь масово виїжджає за кордон, природні ресурси працюють на кишені купки злодійкуватих бізнесменів, які вже добираються до безцінного українського чорнозему – лише це залишилось їм скупити за безцінь у зубожілого народу.

Сьогодні «Європейська партія України» відкрита для кожного справжнього патріота України, який готовий боронити інтереси народу і словом, і ділом. Ми формуємо потужну команду однодумців в якій перші і найпочесніші ряди призначені для героїв АТО та громадських активістів, а не для партійних спонсорів, що змінюють політичні проекти на догоду віянням.

Саме такі люди, які знають реалії життя по обидві сторони фронту – зовнішнього і внутрішнього можуть ефективно управляти країною. Бо як напрацювали нинішні князьки, що бачать життя лише через скло броньованих мерседесів та розповідей прислуги і численних радників з помічниками – ми вже відчули.

Інформація надана обласним партійним осередком «Європейської партії України»