25 листоп. 2010 15:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

38

0

Голова Вінницької облради хоче критики влади на шпальтах місцевих газет

Голова Вінницької облради хоче критики влади на шпальтах місцевих газет

Татусяк звернув увагу редакторів та журналістів на інформативну наповнюваність газет, зміст яких значною мірою впливає на число читацької аудиторії.


Голова Вінницької облради хоче критики влади на шпальтах місцевих газет

Голова Вінницької обласної ради Сергій Татусяк хоче бачити критику влади на шпальтах місцевих газет.

Про це повідомляє прес-служба голови Вінницької облради.

С.Татусяк зазначив, що головним питанням є донесення до кожного жителя області оперативної та об’єктивної інформації про роботу місцевої влади, починаючи від сільської ради і закінчуючи обласною Радою та адміністрацією. Найпершим чином – посередництвом комунальних газет. Проте, передплата на друковані видання знизилася у порівнянні з листопадом минулого року на 32 тис. екземплярів. Відтак Вінниччина займає 14-те місце в Україні за показниками передплати преси.

С. Татусяк звернув увагу редакторів та журналістів на інформативну наповнюваність газет, зміст яких значною мірою впливає на число читацької аудиторії.

«Ви повинні завойовувати і відстоювати свого читача. Насамперед, поміняйте підхід до висвітлення діяльності влади. Не треба нас прикрашати і захвалювати. Ми знаємо свої недоліки, тому прошу висвітлювати владу об’єктивно і реально. Хочу бачити критику», – сказав С.Татусяк.

Голова Вінницької облради також повідомив, що усіма вищезазначеними питаннями займатиметься постійна комісія обласної Ради, склад якої буде сформовано після 2-го засідання 1-ї сесії облради.

 

ВИННИЦА.info


0
0