6 груд. 2010 15:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

34

0

Голова Вінницької облради Татусяк керуватиме в інших областях

Голова Вінницької облради Татусяк керуватиме в інших областях

обраний до складу правління Української асоціації місцевих та регіональних влад


Голова Вінницької облради Татусяк керуватиме в інших областях

Голова Вінницької обласної Ради Сергій Татусяк обраний до складу правління Української асоціації місцевих та регіональних влад.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облради.

За повідомленням, рішення про кандидатуру С.Татусяка було прийняте на з’їзді Асоціації, який відбувся 2 грудня у Києві. Також від Вінниччини до складу правління було введено голову Ямпільської районної ради Вілена Жереба.

Окрім того, що з’їзд обрав нове правління Асоціації, делегати також підбили підсумки діяльності за рік, що минає, та напрацювали план роботи на 2011 рік.

Наступного року Асоціація приділятиме особливу увагу налагодженню взаємодії та співпраці з органами самоврядування зарубіжних країн та міжнародними організаціями, які опікуються питаннями місцевого самоврядування.

Також планується здійснення благодійницької діяльності, спрямованої на задоволення соціально-економічних та культурних потреб територіальних громад-членів Асоціації, а також наданню консультативно-методичної і практичної допомоги органам місцевого самоврядування.

Асоціація продовжуватиме брати активну участь у розробці законопроектів та інших нормативних актів, що стосуються місцевого самоврядування.

Нагадаємо, що 11 листопада Вінницька обласна рада обрала С.Татусяка своїм головою.

 

ВИННИЦА.info


0
0