22 серп. 2017 16:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

53

0

Голова Вінницької облради зустрівся з делегацією Польщі

Голова Вінницької облради зустрівся з делегацією Польщі

 Вітаючи польську делегацію Анатолій Олійник розповів про діяльність депутатського корпусу обласної Ради.



Голова Вінницької облради зустрівся з делегацією Польщі

 Напередодні відзначення 26-ї річниці незалежності України голова обласної Ради Анатолій Олійник зустрівся з офіційною делегацією Лодзинського воєводства Республіки Польща. До складу польської делегації увійшли член правління Лодзинського воєводства Йоланта Земба-Гзік, заступник голови Сейміку Лодзинського воєводства Дорота Рил, директор Канцелярії Маршалка Марчін Млинарчик, працівник відділу міжнародного співробітництва Маршалківської управи Лодзинського воєводства Міхал Петранек, а також депутати Сейміку.

Про це повідомляє пре-служба Вінницької облради.

Вітаючи польську делегацію Анатолій Олійник розповів про діяльність депутатського корпусу обласної Ради.

«Протягом двох років роботи з депутатами, попри всі труднощі, нам вдається знайти компроміси, ми приймаємо ті рішення, які є дуже важливими для розвитку нашого краю, – сказав Анатолій Дмитрович. – Стосовно  міжнародного співробітництва, то для всіх політичних сил це є пріоритет в їхній діяльності. Саме за останніх три роки наші польсько-українські стосунки набули нових сил, ми активно співпрацюємо і обмінюємося досвідом, адже діяльність та практика Лодзинської Агенції регіонального розвитку стала фундаментом для створення нашої Вінницької Агенції регіонального розвитку – першої в Україні».

Також Анатолій Дмитрович висловив переконання, що попереду ще багато спільних заходів та справ.

«Маю надію, що з кожним роком наша з вами співпраця буде міцніти та розвиватися, – наголосив Анатолій Олійник».

Голова польської делегації, член правління Лодзинського воєводства Йоланта Земба-Гзік висловила щиру подяку за запрошення.

«Ми у Польщі багато років слідкуємо за тими подіями, що відбуваються в Україні, – сказала пані Йоланта Земба-Гзік. – Будемо раді взяти участь у святкуванні річниці вашої незалежності, але ми тут ще й для того, аби порадитись щодо відзначення нашого маленького ювілею – 10-ої річниці співробітництва із Лодзинським воєводством».

Пані Йоланта Земба-Гзік запросила Вінницьку делегацію до Польщі.  З метою подальшого розвитку та зміцнення дружніх відносин сторони домовились вивчити питання та скласти план-календар святкування 10-річчя співробітництва Вінниччини та Лодзинського воєводства.

Голова Вінницької облради зустрівся з делегацією Польщі

Голова Вінницької облради зустрівся з делегацією Польщі - фото 2

Голова Вінницької облради зустрівся з делегацією Польщі - фото 3

Вінниця.info, фото - сайт Вінницької облради