17 січ. 2019 10:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

359

0

Головний архітектор Вінниці звільнився з посади

Головний архітектор Вінниці звільнився з посади

Головний архітектор Вінниці звільнився з посади


Головний архітектор Вінниці звільнився з посади

14 січня Вінницький міський голова підписав розпорядження про звільнення Рекути О.С.

Документ опубліковано на сайті міськради.

«1. Звільнити Рекуту Олександра Сергійовича, директора департаменту архітектури та містобудування міської ради, головного архітектора міста із займаної посади 16 січня 2019 року, за угодою сторін.

2. Фінансово-господарському відділу департаменту архітектури та містобудування міської ради провести розрахунок з Рекутою О.С. із заробітної плати та виплатити йому грошову компенсацію за невикористані дні щорічних відпусток», - зазначено в розпорядженні.

Відомо, що Олександр Сергійович був призначений головним архітектором міста в 2012 році, коли мером був Володимир Гройсман.

Довідка

Олександр Рекута закінчив Львівський політехнічний інститут отримавши кваліфікацію архітектора. З 1990 року працює у Вінниці в органах місцевого самоврядування на посадах - архітектор Замостянського району, заступник головного архітектора міста, начальник управління містобудування та архітектури Вінницької міської ради, перший заступник начальника управління містобудування та архітектури Вінницької міської ради. До призначення головним архітектором міста дев’ять років працював директором Вінницького філіалу ДП інститут «НДІпроектреконструкція».

Вiнниця.info