11 жовт. 2010 09:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

33

0

Головний міліціонер Вінницької області став заслуженим юристом

Головний міліціонер Вінницької області став заслуженим юристом

Президент Віктор Янукович присвоїв почесне звання "Заслужений юрист України" начальникові Головного управління МВС України у Вінницькій області, генерал-майору міліції, генерал-майору міліції Валерію Ноніку


Головний міліціонер Вінницької області став заслуженим юристом

Президент Віктор Янукович присвоїв почесне звання "Заслужений юрист України" начальникові Головного управління МВС України у Вінницькій області, генерал-майору міліції, генерал-майору міліції Валерію Ноніку.

Про це йдеться в указі Януковича №936/2010 від 7 жовтня.

Згідно указу, звання "Заслужений юрист" присвоєне Ноніку з нагоди святкування дня юриста та за "вагомий особистий внесок у реалізацію державної правової політики, зміцнення законності та правопорядку, високий професіоналізм у захисті конституційних прав і свобод громадян".

Нагадаємо, що в березні Міністерство внутрішніх справ призначило Валерія Ноніка начальником Головного управління МВС у Вінницькій області, замість переведеного у Тернопільску область Василя Поліщука.

До цього призначення 50-річний Нонік с 2003 по 2005 рік очолював УМВС у Кіровоградській області, а на парламентських виборах 2006-2007 років був керівником охорони Блоку Литвина.

 

ВИННИЦА.info


0
0