17 листоп. 2010 17:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

45

0

Головний «Студентський бал» Вінниці відбудеться 1 березня

Головний «Студентський бал» Вінниці відбудеться 1 березня

Упродовж 25 січня - 25 лютого кожний навчальний заклад проведе свої бали, де обиратимуть короля і королеву вечора кожного ВУЗу, які згодом і потраплять на найголовніший студентський бал.


Головний «Студентський бал» Вінниці відбудеться 1 березня

Щорічний студентський бал, ініційований вінницьким міським головою Володимиром Гройсманом, відбудеться 1 березня 2011 року.

Про це повідомляє управління у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради.

За повідомленням, у 2009 році, у зв'язку із тим, що День студента співпав по часу із епідемією грипу та відміною масових заходів, свято було перенесено на початок весни. Ідея проведення свята студентів саме 1 березня настільки сподобалась молоді, що вони запропонували проводити студентський бал саме у перший день весни.

Крім того, вінницьке студентство ініціювало проведення студентських балів безпосередньо і у навчальних закладах - в університетах та інститутах, училищах, коледжах та технікумах.

Тому цьогоріч упродовж місяця юнаки та дівчата спочатку матимуть змогу побувати у вишуканому товаристві своїх однолітків, пора балів вінницького студентства співпаде із часом проведення у Європі Віденських балів, тобто з 25 січня по 25 лютого. Яку тематику носитимуть вишівські бали - обиратимуть самі студенти. Це можуть бути класичні вечори із вальсами та полонезами, можуть бути студентські вечори із ритмічним сучасними танцями, можуть бути гумористичними або ж іншими, в залежності від уподобань самої молоді. Саме на таких вечорах студенти обиратимуть короля і королеву вечора кожного ВУЗу, які згодом і потраплять на найголовніший студентський бал.

Крім обраних королівських пар, на бал міського голови зможуть потрапити відмінники навчання та студенти, які беруть активну участь у житті навчального закладу - спортсмени, співаки і театрали, тобто ті юнаки та дівчата, які своїми талантами та творчими здібностями підтримують авторитет закладу. Також відвідати весняний студентський бал матимуть змогу молоді вінничани, які заповнять спеціальні анкети, що будуть розміщені на сайті міської ради, та отримають найбільшу кількість голосів під час голосування.

За словами начальника відділу у справах сім'ї, молоді та туризму Вінницької міської ради Руслана Анфілова, такий формат проведення свята студентів у Вінниці відбуватиметься вперше. «Студентський бал міського голови у нашому місті вже став доброю традицією, і потрапити на нього бажає все більше і більше юнаків та дівчат. Тому цьогоріч студентські бали відбуватимуться у кожному навчальному закладі обласного центру, що дасть змогу охопити більшу кількість людей, які мріють відчути себе справжніми королями та королевами. Крім того, для бажаючих взяти участь у студентському балу будуть проведені безкоштовні танцювальні майстер-класи від фахівців із вінницьких танцювальних студій та шкіл», - розповів Р.Анфілов.

 

ВИННИЦА.info


0
0