1 лют. 2011 14:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

28

0

Гравці національної збірної України з футболу знялись у спеціальній фотосесії

Гравці національної збірної України з футболу знялись у спеціальній фотосесії

Позувати з оголеним торсом особисто мені поки не доводилося - Чигринський


Гравці національної збірної України з футболу знялись у спеціальній фотосесії

Гравці національної збірної України з футболу знялись у спеціальній фото сесії для офіційного календаря Федерації Футболу України.

Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Загалом результатом спеціально влаштованої фотосесії її учасники залишилися задоволеними.

«Для нас, футболістів, головна справа − це саме гра і підготовка до неї, але було дуже приємно відчути себе в іншій іпостасі. Довелося побувати в ролі актора, зіграти емоції − так, щоб було правдиво. Мені сподобався контраст чорно-білого фото і яскравих синьо-жовтих барв національного стяга на наших обличчях. Як на мене, вийшло й оригінально, й патріотично», - розповів про свої враження один із героїв фотосесії Артем Федецький.

Дмитро Чигринський же похвалив фотографів за професійність. «Календар сподобався − оригінальним видається рішення надрукувати фото у чорно-білому кольорі. Це підсилює характер персонажів. Зйомки під час збору запам’яталися, хоча для багатьох це була не перша фотосесія. Позувати з оголеним торсом особисто мені поки не доводилося. Фотографи зробили все професійно: хлопці жартували, просили виявити себе у різних настроях, що лише підсилювало задоволення від незвичної роботи. Її підсумком і став календар, що, сподіваюся, сподобається вболівальникам», - прокоментував Д.Чигринський.

ВИННИЦА.info


0
0