15 лип. 2010 22:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Україна
0

37

0

Гриценко не буде об'єднуватися з Балогою

Гриценко не буде об'єднуватися з Балогою

При цьому, партія Гриценко готова співпрацювати і координувати свої дії з "Єдиним центром"


Гриценко не буде об'єднуватися з Балогою

Лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявляє, що його партія не має наміру об'єднуватися з "Єдиним центром" Віктора Балоги. 

Про це він заявив у зверненні до Балоги на сайті "Громадянської позиції". 

"Учора від Балоги я одержав листа, в якому він пропонує спільно, на платформі "Єдиного центру", створити нову партію європейського зразка", - повідомив політик. 

"За задумом, об'єднана партія повинна бути створена до місцевих виборів і піде на них з єдиним списком кандидатів", - заявив Гриценко.

За його словами, після цього він провів дискусію з членами своєї партії, і було вирішено, що співпраця та координація дій "Громадянської позиції" з "Єдиним центром", так само як і з іншими опозиційними партіями, доцільна і можлива. 

Зокрема, співпраця можлива для протидії владі в питаннях обмеження або втрати суверенітету української держави, створення загроз національної безпеки і масовому порушенні прав і свобод громадян. 

При цьому, партія Гриценко готова співпрацювати і координувати свої дії з "Єдиним центром" у Верховній Раді і в регіонах. 

Лідер партії також підкреслив, що краще його політична сила піде на місцеві вибори "меншим числом, проте буде гарантувати нову якість місцевої влади, місцевого депутата від "Громадянської позиції". 

 

Українська правда


0
0