6 верес. 2010 19:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

37

0

Гройсман готує наступ на Вінницьку райраду

Гройсман готує наступ на Вінницьку райраду

та не збирається балатуватися в обласну раду

 


Гройсман готує наступ на Вінницьку райраду

Мер Вінниці Володимир Гройсман збирається очолити список кандидатів він неназваної партії на виборах у Вінницьку міську та районну ради та не збирається висувати свою кандидатуру в обласну раду.

Про це Гройсман заявив журналістам на брифінгу.

"Ми йдемо на вибори не тільки у міську раду, а й у районну. Адже Вінницький район дуже тісно пов’язаний із Вінницею", - сказав він.

Гройсман додав, що він очолюватиме список кандидатів від своєї команди, серед яких депутати районної ради Олександр Мельник та Михайло Демченко.

"До районної ради підуть активні і перспективні мешканці Вінницького району, які знають існуючі проблеми на цих територіях і готові працювати, керуючись принципами та ідеологією, які сповідують союзники діючого мера обласного центру", - зазначив він.

Гройсман також зазначив, що люди, які мають досвід роботи у радах різних рівнів та входять до складу сформованої команди, мають досвід і бажання працювати й надалі, вдосконалюючи цілісну та комплексну систему розвитку міста, яку сьогодні запроваджено.

«Для нас важливо зберегти стабільність у міській раді і досвід минулих років показує, що наша команда може динамічно і якісно працювати, ставлячи інтереси міста і людей вище особистих інтересів і головне те, що ми здатні сьогодні досягати чітких, зрозумілих, позитивних результатів у розвитку нашого міста», - сказав він.

Списки кандидатів у депутати до міської та районної рад, які входитимуть до політичної сили на чолі із Володимиром Гройсманом, будуть оприлюднені у терміни, які визначені законодавством. Тоді ж стане відомо, від якої партії підуть на вибори діючий міський голова Володимир Гройсман та його команда.

"Сьогодні я свідомо не хочу називати цю партію, адже наше завдання - займатись не політикою, а роботою на розвиток міста. Оскільки законодавець визначив у законі норму, за якою кандидати на посаду міських голів повинні висуватись політичними партіями, - ми маємо її дотриматись. Але підкреслюю, що наша мета полягає не у тому, щоб на місцевому рівні займатись політикою, а в тому, щоб у наступні п'ять років забезпечити якісні, позитивні і динамічні зміни в житті кожного вінничанина і мешканця Вінницького району. І я вам це гарантую", - додав мер Вінниці

Нагадаємо, що Вінницький міський голова Володимир Гройсман вирішив повторно балотуватись на посаду мера Вінниці.

Проведене нашим виданням у червні опитування показало, що майже половина читачів (48,99%) хочуть бачити наступним мером Вінниці діючого міського голову Володимир Гройсмана.

Попередник Гройсмана, а також екс-голова Вінницької облдержадміністрації Олександр Домбровський набрав 28,34% голосів наших читачів.

Володимир Гройсман був обраний у 2006 році мером Вінниці після того, як попередній склад міської ради обрав його своїм секретарем в грудні 2005-го.

 

ВИННИЦА.info

 


0
0