2 листоп. 2010 19:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

42

0

Гройсман хоче, щоб Моргунов не міняв крісло наступні 4 роки

Гройсман хоче, щоб Моргунов не міняв крісло наступні 4 роки

Мер Вінниці Володимир Гройсман хотів би бачити секретарем Вінницької міської ради Сергія Моргунова, який зараз займає цю посаду


Гройсман хоче, щоб Моргунов не міняв крісло наступні 4 роки

Мер Вінниці Володимир Гройсман хотів би бачити секретарем Вінницької міської ради Сергія Моргунова, який зараз займає цю посаду.

Про це В.Гройсман повідомив під час брифінгу.

"Я не буду зберігати інтригу щодо кандидатури на посаду секретаря міської ради, я із задоволення внесу кандидатуру Сергія Моргунова. Він довів за 4 роки те, що він ефективний управлінець", - прокоментував своє рішення В.Гройсман.

Він також повідомив, що незабаром в кожному окрузі міста з’являться громадські приймальні депутатів. "По кожному округу вже узагальнюється паспортизація і ми будемо динамічно вирішувати питання на територіях і сьогодні на депутатів лягає серйозна функція і кожний з них буде відповідальний як перед громадою, так і переді мною особисто. Цю роботу координуватиме Сергій Моргунов, як секретар міської ради", - сказав В.Гройсман.

За його словами, головне завдання, яке стоїть перед депутатами – це належна взаємодія на території між громадою і владою.

"Ми здобули абсолютну більшість в міській раді і в мене немає сумніву, що міська рада у своїй більшості буде монолітна і працюватиме ефективно – у мене немає в цьому сумніву. Команда, якій люди довірили більшість – професійна, знає свою справу, вони зможуть приймати ефективні рішення і напрацьовувати їх, а головне – рішення будуть не тільки прийматись, а й реалізовуватимуться", - запевнив міський голова.

В.Гройсман не сумнівається, що й надалі вінницька обласна рада та міська рада співпрацюватимуть та спільно вирішуватимуть окремі питання для покращення добробуту вінничан.

Нагадаємо, за попередніми даними Володимир Гройсман отримав майже 80% підтримки вінничан на посаду мера Вінниці.

Висуванці партії ”Совість України” перемогли у 23 з 25 мажоритарних округів на виборах депутатів Вінницької міської ради та отримали понад 30% голосів виборців.

 

ВИННИЦА.info


0
0