11 груд. 2013 13:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Місто
0

81

0

Гройсман привезе з Луцьку нові автобуси й тролейбуси у Вінницю

Гройсман привезе з Луцьку нові автобуси й тролейбуси у Вінницю

Департамент енергетики, транспорту та зв'язку Вінницької міської ради обрав "Богдан Моторс" для закупівлі 30 автобусів і 40 тролейбусів на 113,5 млн гривень


Гройсман привезе з Луцьку нові автобуси й тролейбуси у Вінницю

Департамент енергетики, транспорту та зв'язку Вінницької міської ради обрав "Автоскладальний завод №1" (Луцьк) компанії "Богдан Моторс" для закупівлі 30 автобусів і 40 тролейбусів на суму 113 млн гривень.

Про це сказано в повідомленні міськради про акцепт пропозиції компанії.

Акцепт пропозиції відбувся 4 грудня, кінцевий строк укладання договору - 3 січня.

Строк поставки - до червня 2014 року.

Нагадаємо, що у листопаді департамент енергетики, транспорту та зв'язку Вінницької міськради залучив у Вінницької обласної дирекції вхідного в групу найбільших Укргазбанку кредит 113,5 млн гривень під державні гарантії.

Мета кредитування - реалізація проекту соціально-економічного розвитку "З відновлення рухомого складу автобусного і тролейбусного парків".

В серпні Кабінет міністрів схвалив надання держгарантій для 2 проектів з розвитку транспортної інфраструктури у Вінниці.

У червні Вінницька міська рада вирішила залучити в 2013 році 149,9 млн гривень кредитів під державні гарантії.

Зокрема, 113,5 млн гривень Вінниця має намір залучити для відновлення рухомого складу автобусного й тролейбусного парків, 36,4 млн гривень - на добудування вулиці Келецької з виходом на Барське шосе й завершення будівництва трамвайної лінії від вулиці Квятека до автовокзалу "Західний".

ВИННИЦА.info


0
0