13 серп. 2018 11:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Економіка
0

77

0

Гройсман приїде до Вінниці на Міжнародний інвестиційний форум

Гройсман приїде до Вінниці на Міжнародний інвестиційний форум

 Напередодні Дня міста, 7 вересня, у Вінниці за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана відбудеться VI Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України»


Гройсман приїде до Вінниці на Міжнародний інвестиційний форум

Напередодні Дня міста, 7 вересня, у Вінниці за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана відбудеться VI Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України».

Про це повідомляє департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА.

До обговорень важливих тем на Інвестиційному Форумі долучаться також Віце-прем’єр-міністр та міністр фінансів Словацької Республіки (2002-2006 та 2010-2012рр.), керівник групи радників Прем’єр-міністра України Іван Міклош, голова правління Агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт» Юрій Косюк, голова Наглядової ради Державної установи «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» (UkraineInvest), головний інвестиційний радник Прем'єр-міністра України Даніель Білак та керівник Офісу з просування експорту (ExportPromotion Office), радник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Мар’яна Каганяк.

У Форумі також візьме участь президент UBC-Group Ігор Гуменний, адже саме у вересні цього року на Вінниччині заплановане офіційне відкриття нового сучасного заводу компанії «UBC GROUP» – одного з найбільших виробників промислового холодильного обладнання в Східній Європі. В дію буде введена перша черга заводу.

Основними темами для дискусій під час Інвестиційного Форуму буде: посилення регіональної конкурентоспроможності: інвестиції, інновації, технології; Інвестиції в інфраструктуру – шлях до економічного розвитку територій; Енергоефективість та енергоощадність – шлях до енергетичної децентралізації.

Нагадаємо, що метою Міжнародного інвестиційного форуму є активізація економічної співпраці, презентація інвестиційного, економічного, агропромислового та туристичного потенціалу Вінницької області, а також встановлення нових партнерських контактів та налагодження взаємовигідного співробітництва.

 

Вiнниця.info