2 груд. 2010 15:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

38

0

Гройсман пропонує карати контролерів за "висмоктані з пальця" штрафи

Гройсман пропонує карати контролерів за "висмоктані з пальця" штрафи

Мер Вінниці вважає, що інспектори контролюючих органів повинні нести за свої помилки відповідальність


Гройсман пропонує карати контролерів за "висмоктані з пальця" штрафи

Мер Вінниці Володимир Гройсман вважає, що інспектори контролюючих органів повинні нести за свої помилки відповідальність.

Про В.Гройсман сказав на зустрічі із голови Вінницької облдержадміністрації Миколи Джиги із представниками бізнесу.

«Сьогодні говорили про те, щоб регламентувати роботу інспекторів, я б сказав не тільки про податкову, а й взагалі про контролюючі структури. Що не тільки потрібно регулювати, як вони приходять, а потрібно регулювати відповідальність кожного інспектора, кожного чиновника за укладання тих чи інших актів правопорушень. Якщо вони є необ’єктивними, то він повинен нести за це персональну відповідальність», - вважає В.Гройсман.

Він переконаний, що якщо сьогодні є порушення, то працівник повинен нести адміністративну відповідальність. «Коли приходить перевірка до підприємця і не знаходить якесь порушення, підприємець сплачує штраф? Сплачує. То чому ж не зробити це паритетно по відношенню до контролюючої структури будь-якої, як би вона не називалась. Тому, я вважаю, що відповідна пропозиція, вона може бути слушною», - сказав мер Вінниці.

Він також зазначив, що подібні пропозиції мають бути чітко збалансовані, щоб не виникали ніяких зловживань і щоб усі інтереси були враховані. «Тому, якщо буде така можливість, будуть напрацьовуватись пропозиції, я вважаю, що така пропозиція має право на життя. І той механізм, який створений на рівні центральної влади по співпраці із підприємцями повинен дати свої результати і буде народжений той документ, який буде влаштовувати дві сторони, такі рішення повинні бути компромісними», - сказав В.Гройсман.

Нагадаємо, що голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига провів нараду із представниками бізнесу де висловив свою підтримку підприємцям.

 

ВИННИЦА.info


0
0