20 лют. 2014 08:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Місто
0

81

0

Гройсман створив патрульні загони

Гройсман створив патрульні загони

 У Вінниці почало діяти громадське формування «Цілодобова варта», до якого вже записалося 700 чоловік


Гройсман створив патрульні загони

 У Вінниці 20 лютого було створено й вже почало діяти громадське формування «Цілодобова варта».

Як пише Департамент зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради, метою формування є забезпечення безпеки вінничан, нормальної роботи підприємств, права громадян на мирний протест, охорона громадського порядку й недопущення провокацій й кримінальних проявів.

Очолив громадське формування «Цілодобова варта» директор департаменту міського господарства та благоустрою Ігор Корольчук, який є випускником Харківського вищого військового командно-інженерного училища ім. Крилова.

До його складу увійшли добровольці – працівники Муніципальної поліції, робітники різних підприємств та установ міста. Загалом – більше 700 чоловік.

Запис добровольців триває – бажаючі можуть телефонувати до служби оперативного реагування «Цілодобова варта» і залишати свої контактні дані. Телефони: 15-60, 60-15-60 та 65-15-60.

Нагадаємо, що через криваві події у Києві 19 лютого центр Вінниці цілий день був заблокований.

Того ж дня Вінницька міська рада закликала Президента Віктора Януковича, політиків і опозицію негайно зупинити кровопролиття, не застосовувати зброю і оголосити перемир'я, забезпечити права і свободи громадян України і внесення змін до Конституції з метою децентралізації влади.

ВИННИЦА.info


0
0