12 січ. 2011 17:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

38

0

Гройсман закриватиме головну ялинку Вінниці з новим бюджетом

Гройсман закриватиме головну ялинку Вінниці з новим бюджетом

У 2011 році в міську казну планують зібрати понад 1 мільярд гривень


Гройсман закриватиме головну ялинку Вінниці з новим бюджетом

Вінницька міська рада 14 січня збереться на позачергову сесію для того, щоб прийняти міський бюджет та програму соціально-економічного розвитку міста на 2011 рік.

Про це повідомив журналістам мер Вінниці Володимир Гройсман.

За його словами, на позачергову сесію міськради винесено п’ять питань: про виконання Програми економічного і соціального розвитку м. Вінниці за 2010 рік та Програму економічного і соціального розвитку м. Вінниці на 2011 рік; про міський бюджет на 2011 рік; про встановлення місцевих податків і зборів та затвердження Порядків їх справляння; про затвердження Порядку і нормативів відрахувань міськими комунальними унітарними підприємствами до загального фонду міського бюджету частини чистого прибутку (доходу); про загальну структуру виконавчих органів міської ради, апарату міської ради та її виконкому та їх чисельність.

У середу, 12 січня виконавчий комітет Вінницької міськради погодив проект міськбюджету-2011, який передбачає зростання на 13% доходів загального та спеціального фонду, який складатиме понад 1 мільярд гривень.

А вже наступного дня, 15 січня, після прийняття міського бюджету заплановане урочисте закриття головної ялинки Вінниці, яка встановлена на площі біля Літнього театру в Центральному міському парку культури та відпочинку.

Нагадаємо, що Вінницька обласна рада встигла ще до нового року затвердити бюджет області на 2011 рік, прийнявши його 28 грудня.

ВИННИЦА.info


0
0