4 квіт. 2018 11:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Влада
0

53

0

Гройсман запросив до Вінниці Президента на нараду по децентралізації

Гройсман запросив до Вінниці Президента на нараду по децентралізації

 На засіданні Уряду Гройсман анонсував нараду з децентралізації у Вінниці і сказав, кого запрошено 


Гройсман запросив до Вінниці Президента на нараду по децентралізації

 5 квітня у Вінниці Прем’єр-міністр Укрaїни Володимир Гройсмaн проведе у Вінниці розширену Урядову нaрaду з питaнь децентрaлізaції - регіональної політики, економічного розвитку, соціальної інфраструктури, питань освіти, охорони здоров’я. На засідання запрошений і Президент України.

Про це повідомив Володимир Гройсман 4 квітня під час засідання Уряду, яке транслюється в он-лайн.

В. Гройсман зазначив, що перший документ, який дав старт початку децентралізації в Україні було підписано 4 квітня 2014 року.

«Я запросив на цю нараду Президента країни, ви знаєте, що для нього питання децентралізації теж є пріоритетом. Також братимуть участь Асоціацій органів місцевого самоврядування. Буде брати участь комітет українського Парламенту. Якби не сесійний тиждень, я думаю, що відгукнувся б на запрошення і голова Верховної Ради України. Я говорю до того, що зараз всі мають працювати на результат. Об’єднання всіх гілок влади, асоціацій, органів місцевого самоврядування, дасть відчутний позитивний результат для українських громадян. Завтра ми будемо говорити про ці питання. Але я наголошую на тому, що завтра буде можливість дати відповіді для всіх українських громадян, щоб життя стало кращим», - зазначив В. Гройсман.

Нагадаємо, 5 квітня на Вінниччині з офіційним візитом перебуватиме Прем’єр-міністр України Володимир Гройсмaн. Він візьме участь у розширеній урядовій нaрaді з питань децентрaлізaції тa регіонального розвитку, яку проведуть у Вінниці.

Вiнниця.info