6 верес. 2010 18:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Україна
0

45

0

Губського можуть виключити з БЮТ?

Губського можуть виключити з БЮТ?

Його про це офіційно не попереджали

 


Губського можуть виключити з БЮТ?

Депутата Богдана Губського можуть виключити з фракції БЮТ.

За інформацією "Українською правди", це питання може бути винесено на розгляд фракції у понеділок.

Водночас сам Губський на питання "Українською правди" про його можливе виключення заявив, що офіційно йому про це ніхто нічого не говорив.

"Я знаю, що деякі люди хочуть поставити це питання на фракції, хоча офіційно мені ніхто нічого не говорив", - зазначив Губський.

За його словами, за цим стоять люди, яких він після виборів президента звинуватив у програші Юлії Тимошенко та розкраданні коштів штабу.

"І тоді і зараз ці люди, на яких ніде - вибачте за російський вислів - клейма ставіть, чинять ці інсинуації проти мене, щоб прикрити розграбування коштів. На жаль, вони користуються тим, що Юлії Тимошенко не все відомо про ситуацію в регіонах", - зазначив депутат.

Він також відзначив, що ці "КДБістсько-сектантські штучки" негативно впливать на імідж БЮТ і стан справ у партії. "Ющенко вже програв все через те, що оточив себе людьми, які користалися з його довіри", - зауважив Губський.

Як відомо, раніше Губського звинувачували в тому, що він домовився про співпрацю з київським губернатором Присяжнюком, і розколов через це фракцію БЮТ у Київській обласній раді.

 

Українська правда

 


0
0