19 серп. 2021 09:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

173

0

Гаражні ворота Hörmann. Особливості та переваги

Гаражні ворота Hörmann. Особливості та переваги

Сучасні гаражні ворота є не тільки надійним засобом захисту приміщення та ділянки, а й способом утілення дизайнерської думки


Сучасні гаражні ворота є не тільки надійним засобом захисту приміщення та ділянки, а й способом утілення дизайнерської думки. Принаймні, продукція компанії Hörmann оптимально поєднує функціональну та естетичну складові.

Через представника компанії в Україні наші співвітчизники можуть придбати один із трьох типів воріт:

  • Підйомно-поворотні щитові Berry. Ворітне полотно складається з цільного дерев’яного або металевого щита.
  • Гаражні секційні з електроприводом. Складаються з набору тришарових сендвіч-панелей.
  • Рулонні RollMatic. Підсилений варіант ролетів з алюмінієвого профілю.

EP2021-Garagentore-ohne-Preise.jpg

Причини популярності воріт Hörmann

Брендові гаражні ворота вирізняються високою надійністю та якістю, а також підвищують комфортність життя. Для їх відчинення вам не доведеться виходити з машини, що особливо актуально в морозну або дощову погоду. Це довговічні та практичні вироби. Окрім придбання серійної моделі ви можете замовити ворота за індивідуальними параметрами, відповідно до архітектурного проєкту.

Принциповою особливістю воріт Hörmann є спосіб їх відчинення. На відміну від звичного розсування стулок, щитове, секційне або рулонне полотно піднімається та розташовується під стелею чи над отвором. Така конструкція дає змогу значно економити простір у гаражі та перед ним. Це особливо зручно за умов невеликої ділянки чи щільної забудови.

Ще одна перевага виробів Hörmann — універсальність конструкції. Вони підходять до будь-яких отворів та швидко встановлюються. Герметичне ущільнення по периметру полотна дає змогу зберігати тепло всередині будівлі. Це важливо, якщо гараж використовується як складське приміщення.

Уся продукція німецького бренда розроблена з урахуванням світових стандартів безпеки. Конструкція спроєктована так, що усуває вірогідність випадкового обриву полотна або защемлення пальців. Продуманий комплекс протизламних механізмів гарантує недоторканість гаража від посягань зловмисників.

grafik_rc2-sicherheitsausstattung.jpg?fit=crop&fm=pjpg&ixlib=php-2.1.1&q=lossless&w=1200&s=a6ab0bda099c2f14891162ac6579e2d3

Усіма воротами можна керувати дистанційно за допомогою пульта. Він захищений від клонування, тому радіосигнал власника ніхто не перехопить і не зможе потрапити у гараж замість нього. Розробка останніх років — дистанційна система керування BiSecur. З нею легко відчиняти/зачиняти ворота та перевіряти їхнє положення на відстані через смартфон.

З різноманітної палітри кольорів вам точно вдасться обрати відтінок, що максимально пасуватиме до загального стилю обійстя та гармонійно виглядатиме серед інших будівель.

Для зручності користувачів компанія пропонує до кожного типу воріт хвіртку того ж стилю. Вона не порушить цілісності архітектурного ансамблю, але дасть господарям низку переваг. Не треба приводити у дію громіздкі ворота, щоб вивести з гаражу велосипед, скутер, садовий візок або просто взяти інструмент. Конструкція має дуже низький поріг, тож це до снаги навіть дитині.

Встановивши у гаражі ворота Hörmann, ви надовго забудете про їхній ремонт та обслуговування. Це вдала інвестиція у будівлю.