6 лип. 2020 12:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Влада
0

103

0

Голова облдержадміністрації проведе прийом громадян в Літині та Хмільнику

Голова облдержадміністрації проведе прийом громадян в Літині та Хмільнику

Прийом відбудеться за участі начальника обласної поліції та прокурора області.


Голова облдержадміністрації проведе прийом громадян в Літині та Хмільнику

7-го липня у рамках робочого візиту до Хмільницького та Літинського районів голова облдержадміністрації Сергій Борзов проведе особистий прийом громадян. У зв’язку з карантинними обмеженнями, спілкуватиметься з людьми голова області просто неба. Прийом відбудеться за участі начальника ГУ Національної поліції у Вінницькій області та прокурора області.

Про це повідомляють на сайті Вінницької обласної державної адміністрації.

В Хмільнику прийом відбудеться о 10:00 годині у сквері жертвам Голодомору 1932-1933 років та сталінських репресій 1930-1950 років, що по вулиці Некрасова.

У Літині прийом громадян голова ОДА проведе о 13:30 годині на площі біля райдержадміністрації – вул. Соборна, 7.

«Завтра їду в райони. Хмільник і Літин. Хочу на місці зустрічатися з людьми. Моя ініціатива робити прийом разом із силовиками - начальником Нацполіції та прокурором області. Треба самому бачити і чути. Бо не можна коментувати відсутність результату попередньої влади. Прийоми громадян не мають перетворюватись на профанацію. Вінничани чекають не відписок, а дій», – зазначив у своєму дописі на фейсбук-сторінці очільник облдержадміністрації Сергій Борзов.


Нагадаємо, голова ОДА зустрівся з головою Вінницької обласної ради та керівниками депутатських фракцій, аби обговорити питання проведення сесії.

Вінниця.info