13 лют. 2020 12:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

110

0

Голова ОДА пропонує встановити у Вінниці пам’ятник серцю

Голова ОДА пропонує встановити у Вінниці пам’ятник серцю

Владислав Скальський проінспектував хід виконання робіт і запропонував встановити на території медичного закладу пам’ятник серцю.


Голова ОДА пропонує встановити у Вінниці пам’ятник серцю

На Хмельницькому шосе триває будівництво регіонального клінічного лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології. Голова облдержадміністрації Владислав Скальський проінспектував хід виконання робіт і запропонував встановити на території медичного закладу пам’ятник серцю.

Про це повідомляють на сайті Вінницької ОДА.

«Серед позитивних тенденцій – забезпеченість будівельного майданчика персоналом. На сьогодні середня добова кількість працівників на об’єкті становить 160 осіб. Надалі проводитимуться перемовини із представниками Світового банку. Необхідно закупити відповідне обладнання, від терміну постачання якого також залежатиме завершення робіт у тих приміщеннях, де воно буде встановлене», - сказав посадовець.

Під час наради очільник області також вніс пропозицію щодо встановлення пам’ятника серцю на території кардіоцентру, будівництво якого є одним із ключових завдань розвитку медичної галузі Вінниччини. Робота нового медзакладу посприяє зниженню кількості летальних випадків від серцево-судинних захворювань.

Будівництво у Вінниці нового регіонального клінічного лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології – один із найбільших проектів у Європі, який фінансує Світовий банк у сфері охорони здоров’я.

Раніше повідомляли, щоб вчасно здати об’єкт в експлуатацію, збільшили кількість робітників, також додають третю зміну.

Голова ОДА пропонує встановити у Вінниці пам’ятник серцю

Голова ОДА пропонує встановити у Вінниці пам’ятник серцю - фото 2

Голова ОДА пропонує встановити у Вінниці пам’ятник серцю - фото 3

Голова ОДА пропонує встановити у Вінниці пам’ятник серцю - фото 4

Голова ОДА пропонує встановити у Вінниці пам’ятник серцю - фото 5

Вiнниця.info, фото - із сайту ОДА, головне фото - ілюстративне