11 січ. 2020 09:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

91

0

Голова Тростянцької ОТГ прокоментувала інформацію про обшуки в її кабінеті

Голова Тростянцької ОТГ прокоментувала інформацію про обшуки в її кабінеті

На сайті Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади прокоментували поширену в ЗМІ інформацію про обшуки в голови ОТГ Людмили Червонецької


Голова Тростянцької ОТГ прокоментувала інформацію про обшуки в її кабінеті

На сайті Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади прокоментували поширену в ЗМІ інформацію про обшуки в голови ОТГ Людмили Червонецької. Там підтверджують, що вони дійсно відбулися 9 січня, однак нікому не оголошували про підозру.

«Зважаючи на події останніх днів та хвилю інформації яка поширюється з причини проведення правоохоронними органами слідчих дій щодо виконання ухвали Вінницького міського суду, Вінницької області від 19 грудня 2019 року, вважаю за свій обов`язок, як очільник громади повідомити про дійсний стан справ.

По перше: Державною аудиторською службою у Вінницькій області в листопаді 2018 року було завершено проведення перевірки фінансово-господарської діяльності Тростянецької селищної ради за період з 1 січня 2014 року по листопад 2018 року. Згідно Акту ревізії від 16 листопада 2018 року жодних порушень не виявлено.

По друге: правоохоронним органам працівниками Тростянецької селищної ради були надані всі документи згідно ухвали суду від 19 грудня 2019 року, про що складено протоколи виїмки від9 січня 2020 року.

По третє: жодній посадовій особі та працівникам селищної ради не було винесено звинувачень у злочині і жодному не повідомлено про підозру.

По четверте: Шановні журналісти та працівники мас-медіа! Ми всі живемо в державі ,де закон рівний для всіх. Де честь і гідність кожної людини не попираєтьсябез доведених фактів. Наберіться терпіння!

І останнє: Тростянецька селищна рада, всі структурні підрозділи та комунальні установи Тростянецької об’єднаної територіальної громади працюютьі будуть працювати, будували і будуть будувати, були з людьми і залишимось з людьми, захищали їх права і будемо захищати!!!

А історія розставить все і всіх на свої місця», - йдеться у зверненні голови селищної ОТГ Людмили Червонецької.

Вінниця.info