6 листоп. 2020 16:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Здоров‎’‎я
0

91

0

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов захворів на COVID-19

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов захворів на COVID-19

«Ковідну» пневмонію в очільника області підтвердила комп’ютерна томографія


Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов захворів на COVID-19

Голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов захворів на коронавірус. «Ковідну» пневмонію в очільника області підтвердила комп’ютерна томографія.

Про це Сергій Борзов написав у себе на Facebook-сторінці.

«У мене коронавірус. Сьогодні ковідну пневмонію підтвердила комп’ютерна томографія. Зрозуміло, що певний час я буду на самоізоляції. Але не самоізолююсь від життя Вінницької області. Так, я теж потрапив у статистику інфікованих. І прошу вінничан: бережіть себе і оточуючих.

Для коронавірусу не має значення ваш соціальний статус, посада чи професія. Заразитися може будь-хто.

Вінниччина вперше на карантинній карті має «червону зону» - місто Козятин і Тиврівський район з 9 листопада. Таке рішення прийняте сьогодні на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з урахуванням наданих регіональними комісіями ТЕБ та НС пропозицій. На межі «червоної зони» – місто Вінниця. Решта області залишається в «помаранчевій».

До речі, сьогодні народні депутати більшістю голосів проголосували за законопроєкт про обов'язкове носіння масок чи респіраторів в громадських місцях і транспорті. Він передбачає штрафи за відсутність маски – від 170 до 255 гривень. При цьому штраф правоохоронці зможуть накладати на місці, а не стягувати через суд.

Будь ласка, дотримуйтесь карантинних правил. Пам’ятайте, що поруч з вами є ті, хто в зоні ризику», – йдеться в дописі Сергія Борзова.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info