2 лип. 2020 09:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

49

0

Головні обновки непередбачуваного літа-2020

Головні обновки непередбачуваного літа-2020

Літній гардероб плануємо відразу в двох напрямках: для спеки і для холодів


Головні обновки непередбачуваного літа-2020

Синоптики змирилися з капризами глобального потепління і довгострокових прогнозів не віщують. Після незвично теплої зими втомлених від карантину українців перевіряла на витривалість надзвичайно суха й прохолодна весна, що плавно переступила поріг календарного літа. Минуло всього кілька днів - і погода змінюється на африканську спеку і субтропічні зливи. Будьмо готові: літній гардероб плануємо відразу в двох напрямках: для спеки і для холодів.

Куртки та вітровки

Для літнього вечора досить легкої вітровки зі світловідбиваючими елементами. Для походу в гори або екскурсію в печери варто обрати на сайті Dressa https://dressa.com.ua/c/zhenskaia-verkhniaia-odezhda/zhenskie-kurtki двосторонню куртку з капюшоном або яскраву курточку на кнопках. Також перегляньте привабливі знижки на осінньо-зимові куртки, є шанс заощадити до 50%.

Комбінезони

Річ № 1 в літньому гардеробі-2020 кожної модниці. На Дресса представлені моделі довжиною у підлогу, до коліна і з короткими шортами. Модні жіночі моделі зовсім не нагадують грубу форму фермерів: це легкі вільні моделі з ніжних та яскравих однотонних і прінтованих тканин. У моді смужка, тропічний принт, тонкі бретелі і діловий стиль.

Головні обновки непередбачуваного літа-2020 - фото 2

Сукні оверсайз

У цьому сезоні вони особливо актуальні - більшість українок погладшали на самоізоляції і зараз знаходяться в розпалі боротьби із зайвою вагою. Оверсайз приховує зрадницький животик і боки. Є в такій покупці і практична сторона: вільні квітчасті сарафани та сукні допоможуть пережити це літо без щотижневої зміни гардеробу на плюс-мінус один розмір. Сукні в цьому сезоні відрізняються оригінальним кроєм рукава, бантами, красивими вирізами і ефектом запаху.

Спортивний одяг

Треба ж красивою ходити на тренування і бігати вранці. Колекція Dressa порадувала яскравими стильними комплектами з еластичними широкими бретелями, фатіновими вставками, ідеальною посадкою по фігурі. М'які гігроскопічні тканини підлаштовуються під будь-яку позу йоги, не натирають і легко перуться.

Головні обновки непередбачуваного літа-2020 - фото 3

Босоніжки, балетки і легкі кросівки

Актуальні тоненькі ремінці і невисока надійна танкетка - ідеальний варіант для спекотного дня у місті або відпустки. На прохолодну погоду підберіть пару модних світлих балеток з перфорацією. На сайті представлені моделі пастельних тонів, які прекрасно комбінуються зі світлими джинсами і сукнями. Для дощової погоди варто запастися парою кросівок з водовідштовхувальною поверхнею.