11 груд. 2017 17:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Культура
0

219

0

Хом’як Вінницький став мультиплікаційним героєм

Хом’як Вінницький став мультиплікаційним героєм

 На великі екрани фільм вийде в березні


Хом’як Вінницький став мультиплікаційним героєм

 7 березня в кінотеатрах демонструватимуть повнометражний мультфільм українського виробництва «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». Одним з героїв є Хом’як Вінницький.

«Хом'як Вінницький – пухнастий, щирий ненажера. Справляє враження майже професійного ледаря та простака, проте коли справа стосується їжі, здатний проявити чудеса винахідливості і спритності», - зазначено на сторінці фільму в facebook.

Серед героїв фільму – Великий Київський Князь Володимир. Суворий, але справедливий правитель Київської Русі; Принцеса Київська Міла - донька Великого Київського Князя Володимира. Розумна, гарна і примхлива; Руслан – спадковий актор і трубадур, чия династія бере свій початок з часів виникнення Київської Русі. Кіт вчений та злий чаклун Чорномор.

Хом’як Вінницький став мультиплікаційним героєм

Довідка.

«Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» — перший повнометражний мультфільм для українського і міжнародного прокату у виробничій лінійці анімаційної студії Animagrad. Фільм знаходиться на стадії виробництва, але права на його прокат попередньо продані на більш ніж 30 територій, включно з Китаєм, Південною Кореєю, Францією, Польщею, Болгарією, Німеччиною, а також країнами Близького Сходу, Північної Африки та Латинської Америки. Мультфільм «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» став переможцем 9-го конкурсного відбору Держкіно, сума державного фінансування складає близько 20% від загального бюджету в 95 млн. грн.

Вінниця.info, фото з соцмереж