13 лют. 2019 17:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Афіша Вінниці
0

64

0

Горянський і Хостікоєв привезуть у Вінницю виставу про ціну справжньої чоловічої дружби

Горянський і Хостікоєв привезуть у Вінницю виставу про ціну справжньої чоловічої дружби

Вже через два тижні Вінницю чекає зустріч із метрами українського театру та кіно – Володимиром Горянським та Анатолієм Хостікоєвим.


Горянський і Хостікоєв привезуть у Вінницю виставу про ціну справжньої чоловічої дружби

Вже через два тижні Вінницю чекає зустріч із метрами українського театру та кіно – Володимиром Горянським та Анатолієм Хостікоєвим.

Улюблені актори 4 березня о 19.00 на сцені Вінницького театру імені Садовського презентують комедію «Він – моя сестра».

- Цю постановку знаменитого режисера Віталія Малахова по праву називають однією з найсильніших вистав сучасності, - зазначають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Адже ця комедія не лише дарує море радості, посмішок й позитиву. Ця вистава робить глядачів іншими: сповнює серця теплом та любов’ю, нагадуючи, що головне – не обгортки, а - те, що всередині людської душі.

В основі сюжету вистави - знаменитий американський фільм «Без вади» з Робертом Де Ніро у головній ролі.

Рой (грає Анатолій Хостікоєв) — колишній поліцейський, герой району і зразковий громадянин, приємний у всіх відношеннях чоловік «без вад», який живе поруч із епатажним музикантом Поллі (Володимир Горянський).

Взаємна ворожість і повне нерозуміння могли б тривати між ними вічно, якби одного разу Рой не потрапив у біду. Після інсульту він втрачає всілякий інтерес до життя, намагаючись покінчити із собою… Допомогти повернути йому жагу життя зможе тільки «дивний» сусід, який вважає себе жінкою, замкненою у тілі чоловіка. І хоч споконвічно терпіти один одного не могли, незабаром вони стануть друзями, готовими віддати один за одного найдорогоцінніше…

Горянський і Хостікоєв привезуть у Вінницю виставу про ціну справжньої чоловічої дружби

Глибинний зміст, закладений автором і режисером, разом із блискучою грою улюблених акторів, змусить задуматися над тим, як би кожен із нас повівся, опинившись у подібній ситуації.

- Ви будете сміятися й співпереживати героям, а дві години пролетять - як одна мить! – обіцяють творці вистави. – Ви полюбите наше дивовижне й непередбачуване життя, пізнаєте ціну щирої дружби, позбавитесь стереотипів, навчитеся довіряти своєму серцю і вчасно бачити справжній зміст людських стосунків.

Горянський і Хостікоєв привезуть у Вінницю виставу про ціну справжньої чоловічої дружби - фото 2

Із дня прем’єри комедія «Він – моя сестра» збирає аншлаги у всіх містах й незмінно скоряє публіку, занурюючи всіх у неймовірний світ позитивних емоцій.

Вистава приковує погляди з перших хвилин, адже прекрасно поєднує в собі комедійний розслаблюючий настрій і глибокі психологічні реалізації.

- Завдяки акторській роботі мені доводиться приміряти на себе величезну кількість різних образів. Та гострохарактерна й неординарна роль чоловіка, який насправді почуває себе жінкою, дійсно стала однією з найцікавіших у моєму репертуарі. Ця вистава із безліччю смішних моментів насправді про серйозні речі – про толерантність і взаєморозуміння, - говорить народний артист України Володимир Горянський. - Глибина твору надзвичайна! Через гумор, легкість та іронічність ми підіймаємося над усіма стереотипами і приходимо до справжніх глибинних людських почуттів. Зізнаюся: перед прем'єрою вистави ми трохи нервували. Не знали, як глядач сприйме таку відверту виставу. Але потім, коли ми відчули на сцені шалену енергетику від зали, відчули, що глядачі нам вірять та співпереживають, зрозуміли, що все буде добре.

Горянський і Хостікоєв привезуть у Вінницю виставу про ціну справжньої чоловічої дружби - фото 3

Приєднуйтесь до світу радості і добра 4 березня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського на виставі «Він – моя сестра»!

Вартість квитків – від 220 до 450 гривень.

Придбати квитки можна на сайті http://bilet.vn.ua, у касах театру імені Садовського, Вінницької Вежі, Будинку офіцерів, «Універмагу» та «Магігранду» (2 поверх).

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Горянський і Хостікоєв привезуть у Вінницю виставу про ціну справжньої чоловічої дружби - фото 4