25 квіт. 2019 09:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

60

0

«Гостинна оселя» вітає вінничан з Великоднем: Смачних свят та домашнього затишку!

«Гостинна оселя» вітає вінничан з Великоднем: Смачних свят та домашнього затишку!

Для смачної, запашної святкової випічки господиням прийде на допомогу продукція торгової марки «Гостинна оселя»


«Гостинна оселя» вітає вінничан з Великоднем: Смачних свят та домашнього затишку!

Великдень – одне з найважливіших свят християн, що символізує віру в нове життя, до якого українці готуються заздалегідь. Адже у ці дні всі збираються в родинному колі за святковим столом з великим різноманіттям страв після тривалого посту. Паски, крашанки, м’ясо та ковбаси – традиційні смаколики до Великодніх свят.

Для смачної, запашної випічки господиням прийде на допомогу продукція торгової марки «Гостинна оселя»: борошно, харчова сода, крохмаль, цукор, цукрова пудра, родзинки, мак, кольорова кокосова стружка. Для приготування м’ясних страв «Гостинна оселя» пропонує лавровий лист, панірувальні сухарі. Також в асортименті крупи, які є складовою багатьох рецептів святкових страв.

Аромат домашньої випічки з солодким присмаком ванілі повертає нас спогадами в дитинство. Аби створити домашній затишок та потішити рідних смачною та корисною традиційною стравою, ТМ «Гостинна оселя» пропонує рецепт сирної паски, яку легко готувати.

1. Беремо 500 грам не жирного домашнього сиру, перетираємо його через сито або перебиваємо блендером.

2. У протертий сир додаємо 1 столову ложку манки від ТМ «Гостинна оселя» та 100 грам м’якого, вершкового масла. Все ретельно перемішуємо.

3. Додаємо до ще 100 грам родзинок ТМ «Гостинна оселя» і ще раз перемішуємо наш сир.

4. Аби пасочка була високою і пухкою, потрібно додати 4 яйця, але перед цим відділяємо білки від жовтків. Спочатку жовтки перетираємо з цукром (150 грам) від ТМ «Гостинна оселя». Збиваємо міксером, поки жовтково-цукрова маса стане світлішою і пухкою. Додаємо трішечки ванільного цукру, з’єднуємо перетерті жовтки з сиром та знову перемішуємо.

5. В окремому посуді збиваємо яєчні білки в густу піну. Білкову піну також додаємо до сирної маси, і акуратно перемішуємо нашу суміш дерев’яною ложкою або лопаткою.

6. Форму для паски змащуємо вершковим маслом і обсипаємо манкою або панірувальними сухарями від ТМ «Гостинна оселя».

7. Ставимо сирну паску в духовку і випікаємо при температурі 150-170 градусів 1 – 1,5 години. Коли верх стане рум’яним – сирна паска готова.

Аби пасочка була не лише смачною, а й гарною, для випікання варто обрати низьку і широку форму та наповнити її сирною масою наполовину. Коли домівка наповниться ароматом випічки, а верхівка пасочки стане рум’яною, не поспішайте діставати з духовки кулінарний шедевр. Залиште її «дійти», аби паска зберегла форму, адже при різкій зміні температур вона може осісти.

Смачної паски та гарних свят!

ТМ «Гостинна оселя» вітає усіх з Великоднем!

Нехай в кожній оселі, кожної української родини панує любов, щастя та добробут!

Христос воскрес! Воістину воскрес!

«Гостинна оселя» вітає вінничан з Великоднем: Смачних свят та домашнього затишку!