5 серп. 2020 10:33

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Місто
0

152

0

Готель «Південний Буг» біля фонтану Roshen перетворять на багатофункціональний центр

Готель «Південний Буг» біля фонтану Roshen перетворять на багатофункціональний центр

Готель продали на аукціоні на початку 2019-го року


Готель «Південний Буг» біля фонтану Roshen перетворять на багатофункціональний центр


У Вінницькій міській раді ухвалили рішення надати компанії «АГРО ДЕЛЬТА ПЛЮС» дозвіл на виготовлення проектної документації щодо реконструкції готелю «Південний Буг». Будівлю закладу, розташованого за адресою: площа Героїв Чорнобиля, 1, неподалік фонтану Roshen, планують переоблаштувати під багатофункціональний центр.

Про це йдеться у відповідному рішенні, опублікованому на сайті Вінницької міської ради.

Також, згідно з рішенням міськради, замовник (компанія «АГРО ДЕЛЬТА ПЛЮС») має:

  1. Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку;
  2. Протягом 10 робочих днів після початку будівництва об’єкта звернутися до виконавчого комітету Вінницької міської ради із заявою про визначення розміру пайової участі щодо об’єкта будівництва, до якої додаються документи, які підтверджують вартість будівництва об’єкта.
  3. До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документу, що надає право на виконання вищезазначених робіт в департаменті архітектурно-будівельного контролю Вінницької міської ради відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 13. 04. 2011 р. № 466 (зі змінами від 26 серпня 2015 р. № 747) з наступним прийняттям об’єкту до експлуатації в установленому законодавством порядку.

Проконтролювати виконання даного рішення доручили заступнику міського голови Сергію Матусяку.

Нагадаємо, у 2018-му році міська рада вирішила виставити готель на аукціон. Торги відбулися на початку 2019-го року. Переможцем стало товариство з обмеженою відповідальністю «АГРО ДЕЛЬТА ПЛЮС» з Хмельницького.

Вінниця.info