12 трав. 2020 11:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Економіка
0

91

0

Грабович повідомила, що медпрацівникам Вінниччини вплатили надбавки за березень

Грабович повідомила, що медпрацівникам Вінниччини вплатили надбавки за березень

Надбавки за квітень будуть здійснені в повному обсязі, механізм цих виплат буде уточнено


Грабович повідомила, що медпрацівникам Вінниччини вплатили надбавки за березень

Під час апаратної наради голови Вінницької ОДА підіймалось питання виплати надбавок і доплат лікарям, які задіяні в роботі з пацієнтами хворими на коронавірус за березень 2020 та як відбуватиметься їх виплата в квітні і яка ситуація із захворюваністю в області.

Про все це повідомляє департамент інформаційної діяльності Вінницької облдержадміністрації.

Директор департаменту охорони здоров’я ОДА Людмила Грабович повідомила: «За березень 2020 року надбавки лікарям виплачено. Надбавки за квітень будуть здійснені в повному обсязі, механізм цих виплат буде уточнено і обговорено з Міністерством найближчим часом».

«Необхідно максимально приділити увагу питанню здійснення всіх належних виплат лікарям, які задіяні в роботі з пацієнтами хворими на коронавірус. Адже належне забезпечення наших медиків, які нині на передовій боротьби із захворюваністю, питання номер один роботи Департаменту охорони здоров’я», - підсумував Владислав Скальський.

Нагадаємо, 4 травня медики Вінницької районної лікарня не вийшли на протест біля медзакладу, бо не отримали доплат за роботу з пацієнтами хворими на коронавірус. 5 травня, заступниця голови ОДА Наталя Заболотна та народна депутатка України Ірина Борзова відвідали лікарню і з’ясували, як вийшло що лікарю доплатили 83 копійки. Адже, Уряд передав на Вінницьку область медичну субвенцію, з якої на Вінницьку ЦРЛ в березні передбачили 943, 7 тис грн.

Вінниця.info