17 верес. 2019 15:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

84

0

Графік руху поїздів, які курсують через Вапнярку, тимчасово змінять

Графік руху поїздів, які курсують через Вапнярку, тимчасово змінять

Потяги Інтерсіті+, які курсують через Вінницю змінять графік руху


Графік руху поїздів, які курсують через Вапнярку, тимчасово змінять

В період з 25 вересня по 6 жовтня 2019 року проводитимуть планові ремонтні роботи на перегоні Кодима — Абамеликове. Буде тимчасово змінено графік руху поїздів, які курсують дільницею Вапнярка — Подільськ.

Про це йдеться в повідомленні Укрзалізниці.

Через Вапнярку курсує 13 потягів, серед яких Інтерсіті+ Київ – Одеса та поїзд міжнародного сполучення Пшемисль – Одеса. Пасажирів просять бути уважними при плануванні подорожей.

«Працівники колійних машинних станцій Вознесенськ та Вапнярка виконають капітальний ремонт 250 метрів земляного полотна непарної колії перегону Кодима — Абамеликове дільниці Вапнярка — Подільськ регіональної філії «Одеська залізниця».

З 2016 року на зазначеній ділянці діє обмеження швидкості руху поїздів до 60 км/год. Проведені колійниками обстеження свідчать про те, що деформації земляного полотна на ділянці відбуваються постійно. Найбільші просадки та відхилення непарної колії виникають у весняний період через постійне зволоження ґрунту. Під дією поверхневих вод глинисті ґрунти стають пластичними та текучими й під дією навантаження видавлюються за межі земляного полотна.

За вказаний період колійники виріжуть баласт та пошкоджене земляного полотна, максимально замінять ґрунт насипу та відновлять канави. Працівники господарства енергопостачання вирівняють опори контактної мережі на дільниці. Після завершення робіт швидкість руху поїздів на цій дільниці збільшиться до 120 км/год», - повідомляє прес-центр.

Вiнниця.info