15 груд. 2020 14:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

101

0

Гроші та коштовності: на Вінниччині минулої доби розкрили 6 крадіжок

Гроші та коштовності: на Вінниччині минулої доби розкрили 6 крадіжок

Правоохоронці встановили зловмисників, причетних до правопорушень.


Гроші та коштовності: на Вінниччині минулої доби розкрили 6 крадіжок

Протягом 14 грудня поліцейські Вінниччини розкрили шість крадіжок. Серед них: крадіжки з автомобілів та приватних домоволодінь. Правоохоронці встановили зловмисників, причетних до правопорушень. Один з них – раніше судимий чоловік, який в Липовецькому районі викрав з будинку 10 тисяч гривень.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в інформації поліцейських, на спецлінію поліції 102 надійшло повідомлення про те, що невідомий викрав гроші з автомобіля Renault, запаркованого на одній з вулиць міста Гайсин. В ході розшукових заходів поліцейські встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився 15-річний місцевий житель.

Поліцейські Шаргородського відділення поліції того ж дня розшукали правопорушника, який напередодні ввечері вчинив крадіжку продуктів харчування з автомобіля Mercedes-Benz. Ним виявився 55-річний житель одного з населених пунктів району.

Цієї ж доби тульчинські поліцейські затримали 42-річного місцевого жителя, який з будинку жителів районного центру вчинив крадіжку продуктів харчування та велосипеду, завдавши збитків на суму майже 4 000 гривень.

Також поліцейські розшукали 52-річного жителя Тульчинського району, який викрав пічні металеві плити у жителя села Холодівка.

Оперативники Липовецького відділення поліції встановили особу раніше судимого 37-річного зловмисника, який проник до приватного будинку місцевих мешканців та викрав 10 тисяч гривень.

До Погребищенського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що невідома особа з його приватного будинку вчинила крадіжку виробів з жовтого металу та майже 5 500 гривень.

В ході розшукових заходів поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний раніше судимий за майнові злочини 23-річний місцевий житель. До будинку зловмисник потрапив, пошкодивши замок вхідних дверей.

За усіма фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище).

Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі.

Гроші та коштовності: на Вінниччині минулої доби розкрили 6 крадіжок

Нагадаємо, на Вінниччині судитимуть чотирьох іноземців, які поранили чоловіка, пограбували кілька будинків та викрали автомобіль.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – поліції